Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Neten szeretném megpróbálni, hogy találok e komoly kapcsolatra társat.

Milyen oldalt ajánlanátok, hol érdemes.

Vagy ehhez már öreg vagyok és ássam el magam??

30F

2012. aug. 25. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nahhh, a harmadik rádobott megint egyet, fogalmazás-fogalmazás...
2012. aug. 25. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Na de ez már kifogás:) Érződik benne, hogy cikizni akarod a kérdezőt:P
2012. aug. 25. 14:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Figyu, én 37 egyedül, sok tartós kapcsolat után, és hoppika, voltam vőlegény, csak míg kalapáltam a lóvét a menyasszonyom elment kefélni. A társkeresőn talán nagyobb a lehetőség, de tiszta gáz, én kb. egy hónapig vagyok fent, aztán 1-2 hó szünet. Miképp írtak, vannak olyan szórakozó helyek, ahol idősebb korosztály van, talán az, s persze járj nyitott szemmel, a teskóba ha beugrassz sörért, menj egy kicsit a a pudingokhoz és nézelődj, stb., ...
2012. aug. 25. 14:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Akkor a netes ismerkedés mindenképp kilőve?

Mert az az igazság, hogy nem járok sehová. Nem vagyok az az eljárkálós.

2012. aug. 25. 15:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem kell kilőni. Minden ismerési lehetőséget nem megkell fosztani magadtól hanem élni vele. Lehet tescoban is ismerkedni ahogy az egyik arta, de lehet diszkón kívül interneten is vagy bárhol. Élj a lehetőségekkel és ne folytsd el.
2012. aug. 25. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Szokjál rá, keres haverokat akikkel elmehetsz, akár egyet is. A netes nincs kilőve, de sokat fogsz bosszankodni...
2012. aug. 25. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is megpróbálhatod a netes társkeresést. Én is fent vagyok egy ilyen oldalon, bár eddig még nem jártam sikerrel. De azért próbálkozok. Járj el a barátaiddal, nem feltétlenül discoba, hanem pl biliárdozni, sörözgetni (persze nem egy lepukkadt kocsmába, hanem valami igényesebb helyre). És igen, járj nyitott szemmel! És bátran szólíts meg valakit, aki tetszik!
2012. aug. 25. 16:56
 18/21 anonim ***** válasza:

én is társkeresőzök, de eddig nem sok sikerrel

25L

2012. aug. 25. 17:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem neten kevesebb az esélyed...Hazudozhatnak össze-vissza,vagy nagy eséllyel nem olyanra bukkansz rá,mint amilyenre vágytál...élőben azért komolyabbak az emberek. Kitudja,lehet pont te,szerencsével jársz :)amugy a 30még nem a világ...vannak 40-50évesek is, mindig lesznek szingli emberek x y okból kifolyólag.
2012. aug. 25. 19:54
 20/21 tikana ***** válasza:
Még valami...én pl salsa tanfolyamra járok, az is tök jó lehetőség. Van a csoportom, és vannak workshoppok, meg hosszú hétvégék amikor 50-60 idegennel ismerkedhetem meg...Ha szeretsz táncolni, vagy szeretnél ajánlom!
2012. aug. 25. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!