Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Neten szeretném megpróbálni, hogy találok e komoly kapcsolatra társat.
Milyen oldalt ajánlanátok, hol érdemes.
Vagy ehhez már öreg vagyok és ássam el magam??
30F
2012. aug. 25. 14:15
11/21 anonim válasza:
Nahhh, a harmadik rádobott megint egyet, fogalmazás-fogalmazás...
12/21 anonim válasza:
Na de ez már kifogás:) Érződik benne, hogy cikizni akarod a kérdezőt:P
13/21 anonim válasza:
Figyu, én 37 egyedül, sok tartós kapcsolat után, és hoppika, voltam vőlegény, csak míg kalapáltam a lóvét a menyasszonyom elment kefélni. A társkeresőn talán nagyobb a lehetőség, de tiszta gáz, én kb. egy hónapig vagyok fent, aztán 1-2 hó szünet. Miképp írtak, vannak olyan szórakozó helyek, ahol idősebb korosztály van, talán az, s persze járj nyitott szemmel, a teskóba ha beugrassz sörért, menj egy kicsit a a pudingokhoz és nézelődj, stb., ...
14/21 A kérdező kommentje:
Akkor a netes ismerkedés mindenképp kilőve?
Mert az az igazság, hogy nem járok sehová. Nem vagyok az az eljárkálós.
2012. aug. 25. 15:00
15/21 anonim válasza:
Nem kell kilőni. Minden ismerési lehetőséget nem megkell fosztani magadtól hanem élni vele. Lehet tescoban is ismerkedni ahogy az egyik arta, de lehet diszkón kívül interneten is vagy bárhol. Élj a lehetőségekkel és ne folytsd el.
16/21 anonim válasza:
Szokjál rá, keres haverokat akikkel elmehetsz, akár egyet is. A netes nincs kilőve, de sokat fogsz bosszankodni...
17/21 anonim válasza:
Szerintem is megpróbálhatod a netes társkeresést. Én is fent vagyok egy ilyen oldalon, bár eddig még nem jártam sikerrel. De azért próbálkozok. Járj el a barátaiddal, nem feltétlenül discoba, hanem pl biliárdozni, sörözgetni (persze nem egy lepukkadt kocsmába, hanem valami igényesebb helyre). És igen, járj nyitott szemmel! És bátran szólíts meg valakit, aki tetszik!
18/21 anonim válasza:
én is társkeresőzök, de eddig nem sok sikerrel
25L
19/21 anonim válasza:
Szerintem neten kevesebb az esélyed...Hazudozhatnak össze-vissza,vagy nagy eséllyel nem olyanra bukkansz rá,mint amilyenre vágytál...élőben azért komolyabbak az emberek. Kitudja,lehet pont te,szerencsével jársz :)amugy a 30még nem a világ...vannak 40-50évesek is, mindig lesznek szingli emberek x y okból kifolyólag.
20/21 tikana válasza:
Még valami...én pl salsa tanfolyamra járok, az is tök jó lehetőség. Van a csoportom, és vannak workshoppok, meg hosszú hétvégék amikor 50-60 idegennel ismerkedhetem meg...Ha szeretsz táncolni, vagy szeretnél ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!