Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogy sikerült túllépni ezen?
Szóval 3 pasi is megcsalt már.... És most van egy új, de egyszerűen nem tudok benne megbízni.
Tudom, hogy nem kéne őt ezért "büntetnem", de egyszerűen... félek, minden egyes apró jelre figyelek már és saját magamat őrlöm fel.
A kérdés nem is igazán az, hogy hogy változtassak magamon. Tudom, hogy nem kéne ennyire rágörcsölnöm, mert nem minden pasi egyforma és ő nem tehet arról, hogy az eddig párom közül mind megcsalt!
Hanem az, hogy akivel szintén ez, vagy ilyesmi történt (hogy sok pasi megcsalta) nem gondoltátok úgy, hogy a ti hibátok, egyáltalán mondták nektek, hogy hát ha már ennyi pasi megcsalt, az tuti a te hibád?
Nekem mondták, pedig tényleg mindent beleadtam a kapcsolatba (az ágyban bármi jöhet, odafigyelő vagyok, jó házi"asszony", kedves, őszinte), de mégis mintha rám lenne írva nagy betűkkel, hogy gyere csalj meg!, vagy én nem tudom...
Kétértelmű lehet a kiírásom, de nem írtam oda, hogy csak a nők írhatnak.
Szívesen fogadom a pasik véleményét is! :) Sőt! Talán jobban meg tudom érteni, ha az ellenkező nem fejti ki a véleményét.
Nem hiszem, hogy sokat tudnék tenni a csábító harmadik ellen..Ez tény! De, mint később kiderült, eleve azzal az indokkal jött velem össze, hogy féltékennyé tegye a volt barátnőjét. Legalábbis az egyik. A másik nagyon hasonló indokok miatt, de ez volt a durvábbik (ő a "kis" verekedős exem..), a harmadik szimplán csak úgy gondolta nem vagyok elég jó neki.
Egy szóval sem mondtam, hogy alárendeltem magam a pasimnak. Csak próbáltam megtenni, amit lehetett... Egy kis részem sose mutatta meg magát, nem is adtak rá időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!