Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek meghalt a párja sikerül...

Akinek meghalt a párja sikerült túllépni rajta?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem mostanában hanem még régebben.. új párját tudja úgy szeretni, mint a régit?

Liptai Klaudiáról jutott ez eszembe, mert most volt a hírekbe, vagy csak szerintem elég hamar túllépett rajta.. vagy csak én vagyok ilyen maradi?!

2012. jún. 15. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Te nem maradi vagy, hanem előítélkező. :)

Honnan tudod, hogy túllépett rajta, te vagy a legjobb barátnője, vagy a lelkigondozója?

Én nem ismerem őt, nem tudom, hogy lépett túl rajta, de egy biztos: semmi közöm hozzá. Talán neked sem.

2012. jún. 15. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Attól még, hogy valaki nem reklámozza a gyászát, nem feltétlenül "lépett túl rajta". Egyébként nagyon undorító dolognak tartom, amikor kívülállók ítélkeznek, hogy szerintük épp mennyire, mennyi ideig kellene a hozzátartozónak gyászolni.

Mindenki máshogy dolgozza fel.

2012. jún. 15. 19:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok senkije, csak eszembe jutott, hogy azért nem oly rég halt meg a párja és már jó ideje kirobbant a botrány, hogy az egyik munkatársával van együtt egyébként nem Klaudia a lényeg hanem a kérdés, hogy ezt viszonylag hamar fellehet dolgozni..
2012. jún. 15. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy ha nekem meghal na a párom, a másik felem, az életem egy része akit tényleg szeretek, akkor nem találnék és nem is akarnék találni ilyen hamar egy új embert magam mellé, nem vagy maradi, csak ha te a párodra gondolsz akkor arra gondolsz akit szívből szeretsz, így nem tudod elképzelni a max 2 hónapnyi gyászt.
2012. jún. 15. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
2 éve történt a haláleset ennyi idő alatt azért már túl kell lépni a gyászon.
2012. jún. 15. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2 éve halt meg a Barátnőm, de a mai napig nincs másik lány az életemben. Nem tudtam magam túltenni az elvesztésén:/ Egyszer megpróbáltam továbblépni és nyitni egy másik lány felé, de nem sikerült, még mindig Őt kerestem... Bűntudatom is lett, mert úgy éreztem, hogy "megcsalom" a Barátnőmet. Tudom, hogy furcsán hangzik, de így éreztem. Lehet, hogy begolyóztam már, de tényleg nem tudok továbblépni.

2012. jún. 15. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező. én 2007.-ben férjhez mentem és 2009.februárban otthon szivinfarktust kapott a kedvesem és a kezembe halt meg. másfél évig voltunk házasok.mivel keresztény életet élek bár nem volt könnyü, de módszeresen vigasztalódva a bibliai igéretekkel lassan tul tettem magam rajta.sokat imádkoztam és elfoglaltam magam azzal hogy másoknak segitséget nyujtsak,ami örömet szerzett és kevésbé fájdalmasan éltem , élem azota is az életemet. javaslom foglald el magad olyan gyakorlatias célra törö dolgokkal, ami hasznot hoz neked és másoknak. itt nem az anyagi haszonra gondolok. kata
2012. jún. 16. 01:51
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Másfél éve halt meg a feleségem, azóta nem találom a helyem, tuti begolyóztam, csak a környezetem elnéző. Legalább is így gondolom.Betegesen szeretnék egy párt, és valószínű azért nem is jön össze mert ilyen görcsösen szeretném.
2012. jún. 16. 08:20
 9/10 A kérdező kommentje:
isten ments, szerencsére nem fordult ilyen velem elő, szimplán egy cikk miatt tettem fel ezt a kérdést, és véleményeket/"történeteket" vártam, nagyon sajnálom akivel ilyen történt én nem tudnám feldolgozni, az utolsó kommentelők álláspontja miatt gondoltam (ezek szerint jogosan) hogy ezen nem lehet túl tenni magad egy ideig...akik meg "lehordtak" a kérdés miatt nyilván nem élték ezt át és remélem nem is fogják!! részvétem mindenkinek
2012. jún. 16. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as, Először is részvétem, de miből gondolod, hogy begolyóztál?

Szerintem előbb próbáld meg magad túltenni ezen, és utána próbálj meg párt találni magadnak. Ha lezárod magadban a múltat, akkor biztosan sokkal könnyebben fog menni, bár tudom, hogy nem egyszerű.

2012. aug. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!