Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a barátom, ha becézem? Másnál is van ez így?
Nem értem, hogy miért nem szereti? Pedig olyan kis édes beceneveket tudok neki kitalálni...
Az még oké, ha többen vagyunk és úgy nem tetszik neki, de ha csak kettesben vagyunk akkor is idegesíti. Pedig ez nekem mindig csak úgy kiszalad a számon, én általában mindenkit becézgetek, a nyulamat, kutyámat, családtagjaimat, akkor őt miért ne...?
Egy hete hétvégén a barátainkkal voltunk horgászni, bográcsozni stb.., és ott véletlenül picipockomnak szólítottam, azóta alig lehet kiengesztelni.
Próbálok róla leszokni, de nem nagyon megy!
Ő:25, Én:23
Uhh, hát szép! Egy kis becézéstől már rögtön aberrált hülye nőszemély lettem. Ennél jobban be sem lehetett volna skatulyázni egy kérdés alapján.
Bárcsak sok más ember is magába nézne, és megtalálná saját magában is az olyan dolgot, ami esetleg "gáz"
Szerintem akkor lenne vele a baj, ha nem látnám be, hogy ez rossz a barátomnak. És írtam, próbálok róla leszokni. De értelmesen olvasni már nehéz!!!
Igen, valóban nagy az Isten állatkertje. Még jó, hogy te ebbe nem tartózol bele, egy külön faj vagy.
Rossz életed lehet, hogy ide jössz kötözködni. Remélem ebben legalább megtalálod a boldogságod! :)
igazából nem a becézés a gáz, hanem az, hogy a barátod nem szereti, még akkor sem, ha kettesben vagytok, ennek ellenére te mégis becézed, sőt itt is keresed az önigazolást meg a barátnőknél is.
Én igen mérges lennék, ha a párom olyan módon szólítana, ami nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!