Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vagy tennétek az én esetemben. Volt évekkel ezelőtt egy barátom akit szerettem nagyon . De megszakadt a kilengései miatt. Szereti a nőket. Most feltette a kérdést --hogy mi lenne ha ujra kezdenék?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 08:16
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsika.Lemaradt, hogy most is vannak kapcsolatai.Az igaz én még mindig szeretem ,de nem tudom mit válaszoljak.Mert ,,anno,, rajta kaptam hogy átakar vágni ,amikor tudtam biztosra hogy nem ugy van az amit ő állit.Ugyanugy mint most is ,vissza akar kapni és tagadja hogy van barátnője.Már belezavarodok ebbe az egészbe.Lehet ugy gondolja ,hogy én is meg titokban a b-nője is!Ugy érzem se vele ,se nélküle nem akarok élni.Tudom nehéz ez a dolog,de probáljatok hozzászolni.Vagy aki járt ilyen cipőben.
2009. aug. 22. 08:23
2/5 anonim válasza:
Ne kezdd újra!! Ha meg is javult azóta (ami nem biztos!!), benned akkor is mindig ott bújkálna a kisördög: "Tényleg igazat mond?" A bizalom már elveszett, ezt a kérdésedből látom. Akkor meg minek erőltetni? Csak magadat szenvedtetnéd miatta. ( én is megbocsátottam a férjemnek, de attól kezdve mindig az járt a fejemben, hogy megcsal-e. Igazam lett, jól éreztem. Hiába igérgetett, nem változott meg.)
3/5 anonim válasza:
Én csak a nővéremről tudok nyilatkozni. Először 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nővérem 21 volt,amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, először a bátyámat, a nővérem őrlődött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác első kislánya, természetesen(?) nem a nővéremtől.
Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)
4/5 anonim válasza:
Ezt újra kezdeni meglehetősen mazochistának kell lenni.
5/5 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, hogy ne kezd ujra. Nem tudnál benne bizni, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ugyon ugy lennének szerintem kilengései, vérében van. Te jobbat érdemelsz, találsz Te jobbat is !!!! hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!