Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek biztos abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek biztos abban, hogy nem csal meg?

Figyelt kérdés

Életem első nagy "szerelmem" csúnyán megcsalt, így alapból bizalmatlan vagyok az emberekkel. 10 hónap után még mindig ott tartok, hogy milyen csajokat néz meg, melyiket dugná, ha szingli lenne, mikor tud megcsalni, stb.

Ő váltig állítja, hogy nem néz meg másokat, csak én kellek neki, stb, de egyszerűen nem tudom elhinni...

Meg fog ez változni, vagy szakítsak vele inkább és legyek egyedül?

2012. aug. 24. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudsz bízni, addig felesleges párkapcsolatot kialakítani...
2012. aug. 24. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
5 éve történt a megcsalás. Voltam pszichológusnál, amíg nem volt senkim, addig éreztem magam valakinek. De amióta vele vagyok, mindig ezen kattogok, hogy vajon milyen más csajokat néz meg, stb.
2012. aug. 24. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idös vagy? Jo lenne ha tudomásul vennéd megnéz még nálad sokkal rosszabbul kinézö csajokat is. Még az is lehet, hogy arrol ábrándozik milyen jo lenne dugni velük. De ameddig nem szerzel bizonyitékot arrol, hogy megcsal, nem érdemes magadat turáztatni. Ugy csak mindent el-arsz.
2012. aug. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!