Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után léptetek félre egy kapcsolatban? És mi volt az oka?
2 év után. Nem klappoltunk az ágyban kezdetektől kezdve, aztán volt egy féléves időszak, amikor egyáltalán nem is szeretkeztünk, ha én nem kerestem, ő sem engem, hanyagolt, nem figyelt rám, mintha a falnak beszéltem volna sokszor. Volt hogy bőgve könyörögtem neki, hogy ha nem kellek már, akkor mondja ki, de ne csinálja ezt velem, mert belebetegedek.
Hát az lett a vége, hogy jött egy srác, kedves volt, figyelmes és én teljesen ellágyultam. Sodródtam az árral, úgy éreztem, hogy "igen, ezt érdemlem, nem azt amit kapok a páromtól". Nem érdekelt, hogy mi fog történni.
Kb egy héttel később be is vallottam a páromnak, hogy mi történt és miért. Nem mondom, hogy megérte, mert nagyon kibukott, nem így kellett volna alakítanom, de ez ébresztett rá valahol, hogy nem kell boldogtalanságban leélnem az életemet. Pár héttel később ő is megcsalt engem és néhány hónap erőlködés után végül is én mondtam ki, hogy legyen vége.
11 év után.
A sztori teljesen hasonló, mint az első hozzászólóé. Totális elkényelmesedés, szexmentesség és a problémák megoldásától való teljes elzárkózás. Évekig könyörögtem a változtatásért, hiába.
Tulajdonképpen úgy léptem félre, hogy már lezártam, kimondtam, hogy legyen vége, csak hát még ugye házasok vagyunk, így "hivatalosan" félrelépésnek számít. Én viszont nem érzem annak, mert azt hiszem, tényleg minden esélyt megadtam, hogy változzanak a dolgok. Az első alkalom után elmondtam, hogy van valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!