Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig fáj a szakítás?

Figyelt kérdés

Volt barátommal hét nap múlva lettünk volna 4 hónaposak.Szeretem, de a sok veszekedés engem megtört, olyannyira, hogy elég gyenge érzésem volt arra folytassam.Megbeszélés ezen már nem hatott, mert nem most kezdtük el. Szabad lelkű ember vagyok, de ő nagyon fogott.

Ez is egy ok volt rá. Megtiltotta , hogy a fiú barátaimmal beszéljek. Pedig ő is tudta , hogy semmi nincs köztünk a barátságon kívül.Ő Nagyon féltékeny típus, de én nem. Engem nem nagyon érdekelt, hogy ő merre megy, és kivel...Úgy érzem, elmúlt a szerelem, de akkor miért fáj ?

Borzalmas a megfogalmazás, sajnálom, de csak így sikerült !! :S:(

2009. júl. 24. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi:) El fog múlni, hidd el. Persze, most rossz, mert gondolom nagyon kötődtél hozzá és sok mindent éltetek meg együtt. De ha elmúlt a szerelem, nincs mit szépíteni..már nincs értelme. Túl fogod tenni magad ezen. Ilyenkor a legjobb, ha találkozol a barátaiddal, vidám zenéket hallgatsz, helyes pasikat nézegetsz és csokit eszel:D Nekem ezek váltak be mindig.
2009. júl. 24. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)..nem tudom, de valahogy megnyugtatott kicsit !! :)..

Igen kötődtem hozzá, mert mondhatjuk úgyis ő volt az első Nagy Ő...:S:(

2009. júl. 24. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első "nagy ő-t" én is nagyon nehezen tudtam elfelejteni, de szerintem mindenki így van sajnos. Én is csak azt tudom tanácsolni hogy mozdulj ki otthonról, lógj a barátaiddal és próbálj meg minél kevesebbet gondolni rá még akkor is, ha ez néha elég nehezen megy. Hidd el sikerülni fog. :)
2009. júl. 24. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát , én is csak ebben reménykedem. Miden tőlem telhetőt megteszek, hogy elfelejtsem...

Amúgy, köszönöm a tanácsot !! :)

2009. júl. 24. 23:18
 5/5 anonim válasza:
Szia.. én másfél hete szakítottam életem legnagyobb szermével 4 évig voltunk együtt.. annyira önzetlenül szerettem hogy mindent megbocsájtottam neki, mindent megadtam neki és akárhányszor újra keztük volna, aztán közölte hogy "nem szeretlek" aztán meg kiderült hogy egész végig hazudott nekem, pasinál aludt, aztán rájöttem hogy viszonya van/volt amikor mi szakitottunk.. aztán probáltam öngyilkos lenni elötte, de öt se hatotta meg a dolog. szart az egészre rá.. szerinted ezt kiheverni mennyi idö lesz számomra?
2011. szept. 22. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!