Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Van egy srác kb.4 éve ismerem és elég jóba vagyunk.
2 hete több mint barátság de kevesebb mint szerelem szerű alakult ki köztünk. Facebookon meg személyesen is nagyon jókat szoktunk beszélgetni, bulizni is együtt mentünk már. De ma fb-n se írt vissza...sms-re se reagál =/
Mi lehet az oka?
Nyugi még ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Én most sikeresen összevesztem egyik lány barátommal, és így 2 nap múlva válaszolt valamit az sms-emre, mert telefont nem vette fel.
ööö, persze ez betudható annak hogy most m nem igazán szeret, aztán remélhetőleg elmúlik. De volt olyan hogy amúgy se írt, csak vagy később, vagy csak simán nem, mert olyan volt hogy nem érezte fontosnak. Bár ez engem is zavar, legalább később mondhatná hogy ja ezért nem írtam..
Úgyhogy nyugi, ha már 1 hétig nem válaszol, naa akkor aggódhatsz. (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!