Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lenne csak nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lenne csak nem tud róla?

Figyelt kérdés
A sztori nagyvonalakban az, hogy jártam egy sráccal fél évet, majd összekaptunk és különváltunk kb másfél hónapra. Utána újból egymásra találtunk, de megmondta, hogy ez nem szerelem, csak szeret.. Viszont a tettei mást mutatnak. Megtesz értem olyanokat, amiket csak olyan tenne meg aki szerelmes..dacol szinte mindennel, csakhogy lásson és velem legyen, nincs olyan nap, hogy ne keresne és elég sokat vagyunk együtt, szinte napokon át, néha féltékenykedik. Azt mondta, szinte senkivel sem volt olyan jó még, mint velem, sőt, már a babatémát is megemlítette..bennem mégis az van, hogy "nem szerelmes.." Remélhetem, hogy belémszeretett közben?
2009. júl. 24. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nehéz eset. De tudod ha egy pasi azt mondja nem szerelmes, az általában azt jelenti : nem szerelmes.

Én 5 évig voltam együtt egy pasival akibe örülten szerelmes voltam, noha ő közölte már elinte hogy ő nem az. És nem is volt. És nem is lett.

Adj neki időt, de beszéljetek erről, mert évekkel később neked lesz rossz amikor eléd áll és közli beleszeretett valakibe, és sosem szeretett téged.

Szerintem ne akard ezt átélni, elég szar érzés. :)

De drukkolok.

2009. júl. 24. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:
ez bűzlik! mocskosul szerelmes!
2009. júl. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!