Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok róla mindig? Szerelmes vagyok belé?
Legalább nem csak én vagyok egyedül ebben.
És még a mai napon volt mg egy furcsaság nemhiszek a jóslásokban de mégis néztem neten ilyen kártyás jóslást és csak olyan kártyák jöttek ki nekem ami ezzel kapcsolatos.
Mint pld Szerelmes nő szerelem vonzódás álmodozás stb.
Ezek is olyan égi jelek amiket írtam.
Szerintetek ezek csak véletlenek?
Csak simán beírtam googleba hogy jóslások és az elsőre katt.
így most pontosan nem tudom a címet.
Én is ebben a szituban vagyok, remélem megint összekeveredünk. Csak annyira őrült a szitu, hogy nem tudom h nekem kellene-e kezdeményeznem vagy mi legyen.
Biztos hogy valami tudatalatti dolog, és én is szeretném már nagyon kiűzni magamból az egészet. Bár én utálatot is érzek,a szerelemre meg gondolni sem merek,mert csak megszívom állandóan ...
Csak nekem meg az agáz hogy régen beszéltünk meg minden és mostanság már vissza se ír ha ráírok meg semmi ha próbálnék vele beszélni semmi nem történik.
Pedig régen nagyon jól beszélgettünk.
De én ezek után se tudom kiverni a fejemből akárhogy is próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!