Mért van az, hogy majdnem minden este azzal a fiúval álmodok, akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Pedig néha nem is gondolok rá este és mégis...2010. júl. 30. 16:26
3/9 A kérdező kommentje:
Eleve nem csalhat meg,mert még nem járunk.
Am meg jókat szoktam róla álmodni,nem rosszakat.:):)
2010. júl. 30. 16:40
5/9 anonim válasza:
azért mert szereted őt! és mert az igazi valóvilágban nem élheted ki a titkos vágyaid .. ezért ákmaidban kapsz rá lehetőséget :P
szerintem : )
6/9 anonim válasza:
Tudat alatti... 2 éve költöztünk ki abból a házból ahol felnőttem, és mégis minden éjjel benne van az álmomba mert imádtam ott lakni...
7/9 anonim válasza:
ugyan ez van velem is :S
minden este róla álmodok és nagyon jókat :P
de mi sajnos nem jöhetünk össze :S
marad az álmodozás :(
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.:)
Am nem lehet az,hogy azért álmodom vele ilyen sűrűn,mert már egy ideje nem láttam?:(
Mert amikor minden nap láttam,akkor nagyon ritkán álmodtam vele.
2010. júl. 30. 21:30
9/9 anonim válasza:
most kezdhetném írni hogy a kérdésedben már benne van a válasz de inkább csak elmondom hogy az álom kitömhet egy rést, ami hiányzik, akit nem láttál egy jó ideje az hiányzik, és ami hiányzik azt az álmod pótolja, ha csak egy kis időre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!