Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a barátnőm tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a barátnőm tetszik mindig a fiúknak? 13/L

Figyelt kérdés
Nem akartam kiírni a koromat, a 13 miatt gondolom szinte mindenki "oltani" jött ide, hogy mit akarok 13 évesen a fiúktól.. de az a helyzet, hogy végre nekem is tetszik egy (velem egyidős) fiú, és úgy vettem észre, hogy én is tetszem neki, de amikor a barátnőm (szintén 13) is ott volt, teljesen máshogy kezdett viselkedni, mintha csak a barátnőm lenne. Elég rosszul esett, mert eddig tényleg nagyon rendes volt velem, de ahogy meglátta a barátnőmet, velem "bunkózni" kezdett, a barátnőmmel pedig mindig kedves. Én egy alacsonyabb, kövérebb lány vagyok, a barátnőm viszont nagyon csinos, vékony és magas, sokat sminkeli magát stb., és engem egyáltalán nem érdekel a sminkelés meg az a sok dekoltált felső, nem a melleimmel szeretném elérni, hogy valaki járjon velem, ellentétben a barátnőmmel. Neki már rengeteg pasija volt, de nekem még egy sem, igazából én csak olyannal szeretnék összejönni, akivel TÉNYLEG kölcsönös a szerelem. :) Csak 13 vagyok, nem szeretnék nagyon pasizni. A barátnőm tényleg nagyon csinos, de eléggé butácska. Én meg ronda vagyok (remélem egyszer változni fog az önértékelésem, de a barátnőm elvette az ÖSSZES önbizalmam, eddig csak az alakommal volt bajom), de mások szerint értelmes, és jókat lehet velem beszélgetni. De akkor miért mindig a barátnőmet választják a fiúk? Ennyit számít a külső? A többi barátom is azt mondja, hogy én sokkal szebb és okosabb vagyok nála, de lehet, hogy ezzel csak vigasztalni akarnak, szóval mások véleményére vagyok kíváncsi. Szóval, a leírtak alapján valaki nyugodtan válaszolhat a kérdésemre.. :)
2012. aug. 23. 21:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

30%ban hasznos válasz!

Ahogy elnézem, a magadfajta óvodásoknak már ágyban lenne a helyük, nem?

ha nem tudsz értelmeset mondani akkor ne mondj semmit.

2012. aug. 23. 22:00
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetsz olyan vészes, mint amilyennek beállítod magad. Egy ember gyakran sokkal rosszabbnak látja magát, mint valójában az olyanok miatt, mint a 30%-os válaszoló...De rengeteg mindent el lehet azzal érni, ha fejleszted az önbizalmad (tudom, hogy ez nem könnyű).És igen a külső sokat számít, mert elsőnek azt látjuk meg, de még fontosabb a kisugárzás!

Tehát, ha nem vagy magaddal megelégedve akkor elsőnek javítanod kell azon, amin lehet.Ismerd be magadnak azt, hogy te egy EGYEDI lány vagy, utánozhatatlan!:) Ráadásul, ha úgy gondolod, hogy a fiúnak tetszel, akkor nem is lehet olyan nagy a baj. Az pedig köztudott, hogy a pasik általában társaságban nem szeretik kimutatni az érzéseiket...:) (L/18)

2012. aug. 23. 22:23
 23/30 anonim ***** válasza:
A kövérség nem egyedi tulajdonság.
2012. aug. 23. 22:28
 24/30 anonim válasza:
100%

Drága adoniszaim!( disznózók!)

Tudjuk hogy ti sose jönnétek össze egy nem bombaalakkal rendelkező személyel, ezt már kifejtettétek, de a rendes fiúk 90%-át (tudományos kísérlet) kur**ra nem érdekli az ha a csaján van egy kis súlyfelesleg. Ellemben a lányok (a vékonyabbak) 76%-nak igenis sszámít az alak, ugyhogy szívás:D.

Drága kommentelő: nem az a baj hogy duci ill. alacsony vagy (legalább is ahogy montad) hanem hogy 0 AZAZ 0

ÖNBBIZALMAD VAN. "Napiszaron bérlet", "akkor is egy senki vagyok". Az alakodon még könnyebb változtatni (sport,és mé nyúlani fogsz még de mennyit bakker :D) a magasságodon(+ alakodon) megfelelő ruha csodákra képes. De az önbizalmad... ahogy olvastam a kommentjeid a szó szoros érelemben elsírtam magam dühömben. A fiú amugy nem csoda hogy nem vesz észre a barátnőd mellett... ÉS NEM AZÉRT MERT "CSÚNYÁBB VAGY" (legalább is ha komoly kapcsolatra környékezi a csajokat), hanem mer egy halgatag kis szürke egérke vagy, mikor az önbizalom a legnagyobb csáberő is lehet. Te írtad hogy a barátnőd butácska: amúgy ha ezt írtad, nem is vagytok igazi barátok:(, AKKOR HASZNÁLD KI AZ ERŐD ÉS SZIPORKÁZZ AZ ESZEDDEL, VAGY A HUMORODDAL !!!!!

Ja és ne adj ezeknek az ütődött b@rmoknak a segga alá a lovat. Hidd el a leveledből kivéve biztos hogy egy nagyon aranyos lány vagy, és erre a kiszemelt fiú is rá fog jönni ha hagyod hogy megismerjen:) Ha kell segítség ( pl. ruhatipp) ilyesmi, nyugottan írjál privibe:)

Egy 15 éves lány

2012. aug. 23. 22:41
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon aranyos lány, aki lebutázza a barátnőjét.

Szerintem csak egy irigy kis disznó.

2012. aug. 23. 22:46
 26/30 anonim ***** válasza:
Ne az beszéljen aki egyértelmű ribanc és mindenkit csak provokál... Hogyhogy még nem tiltottak az oldalról?
2012. aug. 23. 22:58
 27/30 anonim válasza:

ma 22:46

Mint írtam, szerintem nem igaz barátnője.. amúgy meg saját magát meg ledagatozza úgyhogy ennyit erről...

Ja és úgy néz ki a fogalmazásmódodat illetően érdemes elolvasnod az előző levelem első felét is ;)

2012. aug. 23. 22:59
 28/30 A kérdező kommentje:

Anonymusgirl és Vaszilissza, és mindenki más aki értelmes választ adott: köszönöm, néhol már csodálkoztam is, hogy nem dagadtozni jöttetek ide.

22:46: Mikor mondtam, hogy nem vagyok irigy disznó?:D Na ez az, hogy ezt nem is tagadtam és nem is fogom, úgyhogy bármennyire is akartad, nem sikerült rosszabbá tenned a napomat, sajnálom. Egyébként a lány anyja is megmondja, hogy a gyereke s**ghülye, sőt, mindenki más is.

2012. aug. 23. 23:02
 29/30 anonim ***** válasza:

Szegény lányt ne oltsátok már ennyire...

Igen, valószínű a barátnőd szebb mint te. De most vagy abban a korban, hogy az arcod sokat változik, szépül. A legtöbb veled egykorú lány, hacsak nem túl koraérett, akkor még cuki, vagy csúnyácska. Szinte biztos, hogy sokat fogsz szépülni pl. jövőre. Ha nem érdekel, ne erőltess semmit. Csinosan öltözködhetsz, ha van igényed rá, nem kell ahhoz kidobni mindent. Sminkeket is megszeretheted majd még. Amúgy ha okos, értékes ember vagy, az eszed mindig megmarad. Persze én azt mondom, hogy igen, tornássz, talán a barátnődtől less el néhány trükköt, emellett a személyiséged maradjon meg. Nem csak a buta szép, meg az okos csúnya lány létezik. Ha a barátnőd butácska, használd ki a helyzetet, ha mosolyogsz, kedves vagy, mellé meg csinos és lehet veled beszélgetni, akkor téged választ az a pasi, aki nem csak d.gni akar. Amúgy is, azt mondják, mindenkinek megvan a maga keresztje. Az a lány is lehet boldogtalan, kap majd pofonokat az élettől, fog sokat csalódni. Talán pont akkor, mikor neked szerencsés időszakod van.

Ja, egyébként ez egy érdekes barátság. Úgy tűnik, teljesen alá vagy rendelve neki, ugráltat, lenyúlja a pasit aki tetszik, tönkreteszi az önbizalmad... Pincsikutyát akar belőled csinálni. Ne hagyd! Próbálj egyenlő szerepet kiharcolni vele a barátságban, vagy hagyd ott.

2012. aug. 24. 01:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Te jó ég, milyen stílusú válaszok ezek?! Itt egy 13 éves, önértékelési gondokkal küzdő lány, aki a fogalmazása alapján nagyon is értelmes és nem azon picsog, hogy miért fáj, amikor a szintén 13 éves "barátja" megpróbálja elvenni a szüzességét. A paraszt válaszolók pedig azt írják, hogy "fogyj le te dagadt disznó" meg "tedd le a disznócombot, ne zabálj annyit és tornázz" meg "ronda vagy, azért!"?! Miért kell szegény lányt még inkább beledöngölni a földbe?! A földön van úgyis, akkor rúgjunk bele még? Tudtok róla bármit is? Nem. Még képet sem mutatott, mert annyira semmibe nézi magát, de ti már ítélkeztek. Szép. Nem is értem, miért lepődök meg, mikor a vérparasztok ismét bemutatják mekkora bunkó állatok is élnek köztünk.

Kedves kérdező: ne hallgass a a tanulatlan köcsögökre, akiknek csak az a nő, akinek a pics*ja a gatyából is kilóg és még csak piát sem kell venniük neki ahhoz, hogy megdughassák. Ezek a válaszolók nem is emberek, erről ennyit. A problémádról: 13 évesek vagytok, most kezdtek kamaszodni. A fiúk persze a vékonyabb, mellben erős és azt kirakatba is pakoló lányokra fognak bukni, aki ettől eltér és még tanul is, az nem rúghat labdába, ez mindig is így volt. De, változnak majd az idők. Nyúlni fogsz még, az idomaid is jobban kialakulnak. Semmi esetre se diétázz! A szervezeted még fejlődik, szüksége van ehhez üzemanyagra. A csipszeket, csokikat, gyors kajákat viszont elhagyhatod, ha eddig megvoltak, a sportot se hagyd abba és a tanulást se, hiába az a menő, ha szarsz a leckékre és a tanárra. Kitartást neked és a középiskola ezerszer jobb, mint az általános, csak maradj pozitív és nyitott!

2012. szept. 26. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!