Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a barátnőm tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a barátnőm tetszik mindig a fiúknak? 13/L

Figyelt kérdés
Nem akartam kiírni a koromat, a 13 miatt gondolom szinte mindenki "oltani" jött ide, hogy mit akarok 13 évesen a fiúktól.. de az a helyzet, hogy végre nekem is tetszik egy (velem egyidős) fiú, és úgy vettem észre, hogy én is tetszem neki, de amikor a barátnőm (szintén 13) is ott volt, teljesen máshogy kezdett viselkedni, mintha csak a barátnőm lenne. Elég rosszul esett, mert eddig tényleg nagyon rendes volt velem, de ahogy meglátta a barátnőmet, velem "bunkózni" kezdett, a barátnőmmel pedig mindig kedves. Én egy alacsonyabb, kövérebb lány vagyok, a barátnőm viszont nagyon csinos, vékony és magas, sokat sminkeli magát stb., és engem egyáltalán nem érdekel a sminkelés meg az a sok dekoltált felső, nem a melleimmel szeretném elérni, hogy valaki járjon velem, ellentétben a barátnőmmel. Neki már rengeteg pasija volt, de nekem még egy sem, igazából én csak olyannal szeretnék összejönni, akivel TÉNYLEG kölcsönös a szerelem. :) Csak 13 vagyok, nem szeretnék nagyon pasizni. A barátnőm tényleg nagyon csinos, de eléggé butácska. Én meg ronda vagyok (remélem egyszer változni fog az önértékelésem, de a barátnőm elvette az ÖSSZES önbizalmam, eddig csak az alakommal volt bajom), de mások szerint értelmes, és jókat lehet velem beszélgetni. De akkor miért mindig a barátnőmet választják a fiúk? Ennyit számít a külső? A többi barátom is azt mondja, hogy én sokkal szebb és okosabb vagyok nála, de lehet, hogy ezzel csak vigasztalni akarnak, szóval mások véleményére vagyok kíváncsi. Szóval, a leírtak alapján valaki nyugodtan válaszolhat a kérdésemre.. :)
2012. aug. 23. 21:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13 vagy, még nőni fogsz, tartsd a kilód, ne fogyózz. Egészségtelen ilyen korban nagyon. Futni viszont eljárhatsz.
2012. aug. 23. 21:43
 12/30 A kérdező kommentje:
11. válaszoló: Futni rendszeresen járok, tesiről sem lógok, már fogynom is sikerült (na, képzelhetitek hogy nézhettem ki). De az emberek nem azt nézik, hogy mennyit fogytam, hanem hogy még mindig egy kövér senki vagyok.
2012. aug. 23. 21:44
 13/30 anonim ***** válasza:
na küldj eg képet privibe, de tényleg, elég csak a testről
2012. aug. 23. 21:45
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem,nem vagy kövér,csak annyi,hogy nincs önbizalmad...Talán a barátnődet kéne "lecserélni" mert szerintem az nem barátnő,aki elveszi mások önbizalmát..
2012. aug. 23. 21:46
 15/30 A kérdező kommentje:
21:45: Tényleg nem szeretnék képet küldeni, nem kell a folyamatos megalázás meg bérelt hely a Napiszaron.. Nem bízok az emberekben, a testemet meg ne akard így estefelé látni.
2012. aug. 23. 21:46
 16/30 anonim ***** válasza:
nem élnék vissza vele, de megértelek
2012. aug. 23. 21:47
 17/30 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy beletörődsz? Nem kell beletörődnöd, ha tehetsz valamit magadért akkor tedd meg. Jobban fogod magad érezni, ha elkezdesz sportolni. Szebb leszel, és büszke lehetsz az alakodra :) ehhez idő, és kitartás kell de megéri!

UTÁNAM VÁLASZOLÓ, ne haragudj, de rohadtul nem értek egyet veled. Mi az, hogy lefoglalni egy fiút?! Már bocs, de szerintem az emberek nem trófeák, és ilyet nem is állítottam. De ha nekem a barátnőm szereti azt a fiút, és a srác próbálkozik és tudni szeretné hogy nálam van-e esélye akkor egyértelmű számomra, hogy lepattintom.

"aki kapja, marja"- látszik, hogy teljesen mások a gondolataink a párkapcsolat fogalmáról. És bocs, de egy olyan lánytól mint te, kioktatást nem kérek.

2012. aug. 23. 21:50
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Nem kéne annyit zabálni, nem gondolod?

2012. aug. 23. 21:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
18-as te egy tahó vagy!
2012. aug. 23. 21:52
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Fogyj le te kövér állat!

Tedd le a malacpecsenyét és tornázz! :D

2012. aug. 23. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!