Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a barátnőm tetszik mindig a fiúknak? 13/L
Mi az, hogy beletörődsz? Nem kell beletörődnöd, ha tehetsz valamit magadért akkor tedd meg. Jobban fogod magad érezni, ha elkezdesz sportolni. Szebb leszel, és büszke lehetsz az alakodra :) ehhez idő, és kitartás kell de megéri!
UTÁNAM VÁLASZOLÓ, ne haragudj, de rohadtul nem értek egyet veled. Mi az, hogy lefoglalni egy fiút?! Már bocs, de szerintem az emberek nem trófeák, és ilyet nem is állítottam. De ha nekem a barátnőm szereti azt a fiút, és a srác próbálkozik és tudni szeretné hogy nálam van-e esélye akkor egyértelmű számomra, hogy lepattintom.
"aki kapja, marja"- látszik, hogy teljesen mások a gondolataink a párkapcsolat fogalmáról. És bocs, de egy olyan lánytól mint te, kioktatást nem kérek.
Kérdező!
Nem kéne annyit zabálni, nem gondolod?
Fogyj le te kövér állat!
Tedd le a malacpecsenyét és tornázz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!