Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrülök egyedül nő nélkül....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök egyedül nő nélkül. ötletek?

Figyelt kérdés
jöhet bármi ötlet mert már teljesen ki vagyok.. privi is jöhet.
2012. aug. 23. 18:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és a jelenlegi páromat is úgy ismertem meg, hogy egyszerűen odasétáltam hozzá és megkérdeztem: "Szia, van kedved beszélgetni?". Nő létemre! Neki tetszett, hogy kezdeményeztem és bár nem mindenkinek jöttem be, sokan alapból rávágták, hogy "Nem köszi.", de lett pár haverom, akikkel még tartom a kapcsolatot személyesen is.

Tehát ha egy lánynak van ennyi mersze... :)

18/L

2012. aug. 23. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
leszbione danger
2012. aug. 23. 18:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy nem kezdeményezek. Szoktam.

A bajom, hogy egy jó ideje nincs párom, nehéz olyan nőt találni aki megfelel és én is neki.. Az egy dolog, hogy milyen a külső ezen felül ezernyi más dolog nagyon fontos

2012. aug. 23. 18:40
 14/22 anonim ***** válasza:
miért? milyen is vagy?
2012. aug. 23. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
mi fontos neked egy nőben?
2012. aug. 23. 18:55
 16/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. aug. 23. 19:07
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem igazán szeretném most regényekbe ide irni h mi a fontos nekem.

20 vagyok

2012. aug. 23. 19:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem volt barátnőm,de igazából nem is akarok. Sok problémától kímélem meg magam.Az elején én is pont ezt éreztem de ahogy telt az idő egyre jobban azt éreztem,hogy nekem nincs szükségem nőre.
2012. aug. 23. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Ja. Én is bírom, hogy itt mindenki tudja osztani az észt,hogy menj ki és ismerkedj. Na kérem szépen ez nem így megy!Ha jóképű vagy, magas, izmos, pénzes, akkor simán lehet barátnőd, különben esélytelen.

Én nem is akarok leszólítani lányokat, haveroméknak besegítek, ha több lány van együtt, akkor lekötöm az egyiket és kész. Aztán, amint haverom megszerezte a számát a csajnak, szépen lelépünk közösen. Nyílván unjáák a képem a lányok, nem láttam még érdeklődést irányomban egyiktől sem. Csak én szólogattam be, hogy a barátnője nehogy elhúzza a lányt, de volt, aki olyan fejet vágott, hogy egyszerűen még én kértem bocsánatot, én éreztem bűnösnek magam, amiért volt képem megszólítani.

2012. aug. 23. 23:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba a rendes lányokat, meg az ismerkedést. Nekem elvileg lehetne, a külsőmön nem mulna, de belül egy patkány vagyok. Képtelen vagyok ismerkedni, nem vagyok egy haverkodós féle. Akárhányszor elhatározom, hogy változtatok ezen, képtelen vagyok. Egy idő után az ember hagyja a francba. Ha te is ilyen vagy, akkor hagyd te is a fenébe. Én eldöntöttem,hogy hatalmas prostizós jövő vár rám. Előszőr a környékbeli igényesebb lányokkal fogok hancúrozni, aztán lépésről lépésre jönnek a pesti szukák is. Minden hétvégén másikhoz látogatok el, jó móka, és magány ellen is kiváló megoldás lesz szerintem. Csak helyes lányokat kell kiválasztani, nem útálatos szemetet. Ha elmész egy szórakozóhelyre, ott sem találsz különbet, azok talán még jobban lehúznak, meg még ki is bas-znak veled.
2012. aug. 27. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!