Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egyedül nő nélkül. ötletek?
Én lány vagyok és a jelenlegi páromat is úgy ismertem meg, hogy egyszerűen odasétáltam hozzá és megkérdeztem: "Szia, van kedved beszélgetni?". Nő létemre! Neki tetszett, hogy kezdeményeztem és bár nem mindenkinek jöttem be, sokan alapból rávágták, hogy "Nem köszi.", de lett pár haverom, akikkel még tartom a kapcsolatot személyesen is.
Tehát ha egy lánynak van ennyi mersze... :)
18/L
Én nem mondtam, hogy nem kezdeményezek. Szoktam.
A bajom, hogy egy jó ideje nincs párom, nehéz olyan nőt találni aki megfelel és én is neki.. Az egy dolog, hogy milyen a külső ezen felül ezernyi más dolog nagyon fontos
Nem igazán szeretném most regényekbe ide irni h mi a fontos nekem.
20 vagyok
Ja. Én is bírom, hogy itt mindenki tudja osztani az észt,hogy menj ki és ismerkedj. Na kérem szépen ez nem így megy!Ha jóképű vagy, magas, izmos, pénzes, akkor simán lehet barátnőd, különben esélytelen.
Én nem is akarok leszólítani lányokat, haveroméknak besegítek, ha több lány van együtt, akkor lekötöm az egyiket és kész. Aztán, amint haverom megszerezte a számát a csajnak, szépen lelépünk közösen. Nyílván unjáák a képem a lányok, nem láttam még érdeklődést irányomban egyiktől sem. Csak én szólogattam be, hogy a barátnője nehogy elhúzza a lányt, de volt, aki olyan fejet vágott, hogy egyszerűen még én kértem bocsánatot, én éreztem bűnösnek magam, amiért volt képem megszólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!