Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megbeszélni valahogy, vagy egyszerűen bele kell törődnöm?
Főiskolán a kollégiumi szobatársam összejött egy lánnyal amolyan szexkapcsolatra. Csak pár alkalommal találkoztak, de az - elmondása szerint - igen intenzív volt. Ezen felül sokat beszélgetett a lánnyal neten, főleg szexről és ugye mi, a szobatársai sokat hallottunk erről. Aztán az egész abba maradt, szakítottak úgymond, bár nem haraggal váltak el, de azóta se beszélnek.
Pár hónappal később én összejöttem egy lánnyal, hosszú ismerkedési fázis után nagy szerelem, minden szép és jó. Most viszont egy év után tudtam meg, hogy a barátnőm az a bizonyos lány, aki a szobatársammal kavart. Nomost ez a része nemigen zavar, mindenkinek van múltja. Viszont az igen, hogy velem messze nem olyan nyitott szexuálisan, mint azzal a sráccal. Én sose kérdezem az aktuális barátnőimet az exeikről, de most akaratlanul is tudom, mi volt a helyzet. Velem nem nagyon beszél szexről és csomó dolgot nem csinálunk amit pedig vele csinált. Én is igényelném ezt a nyitottságot, de őt nem ilyennek ismertem meg.
Szerintetek érdemes forszíroznom a dolgot? Nyilván nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mikről van tudomásom. Vagy inkább hagyjam és törődjek bele, hogy mellettem kevésbé "lángol"?
Nem tudom, mitől zárkózik el. De talán azóta már nem szereti azt a dolgot, "megundorodhatott" tőle. Rájött, hogy nem is olyan nagy élvezet neki, tudom is én.:)
De ha te elfogadó leszel vele, szereted, és kényezteted, akkor talán újra benne lesz- csak más okból, nyitottabban, őszintébben, mondjuk, hogy kölcsönösen örömet okozzatok egymásnak. :)
tőled több mindent megkap. lehet hogy mivel lelki síkon közelebb érez magához, ez kioltja belőle a vadállatot szex közben.
én pl. egy szexkapcsolatomba ahol nem éreztem vágon kívűl mást a pasi iránt sokkal jobban élveztem a szexet és vadabb voltam mint valakivel akit emberileg is szerettem szerelemmel. azzal olyan "lusta" romantikus, kicsit még unalmas is volt a szex, a másikkal őrjítő.
valamit valamiért
lehet hogy az érzelmei miatt nem tud úgy ellazulni
de tedd fel magadnak a kérdést: ezt a nőt szereted így ahogy van, vagy egy szexdémont aki a szobatársaddal volt?
Talán a mélyebb érzelmek, a szerelem kicsit blokkolja őt szexuálisan. Ez általában feloldódik idővel, úgyhogy semmi vész.
Vagy szándékosan játszik, jókislányt játszik, ugyanis nem minden férfi olyan megértő és elfogadó ezekben a dolgokban, mint te.
A szex-témát nyugodtan felhozhatod anélkül, hogy elárulnád, tudsz egy részletet a múltjából. Azt még igazán ráérsz elmondani később, ha akarod. Mondd el inkább, mire lennél nyitott szexuálisan és kedvet kaphat.
Felmerült bennem, hogy mi van akkor, ha a szobatársad eltúlozta a kalandjuknak ezt a részét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!