Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem járni, ha tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel kavartam már pár hétig. Aztán azt mondta inkább hagyjuk legyen vége. Szakított velem. Utána megkérdeztem miért. Elmondta, hogy helyes vagyok tetszek neki, de nem illek hozzá. Hozzá nem ilyen pasi illik. Nem nagyon értem ezt miért mondtamert most egy olyan sráccal jár akit ismerek és semmiben sem különb nálam. Az exem szerint visont ég és föld a kettő vagyi én meg a srác. Pedig ismerem stílusra meg szeméyliségre se másabb. Valszeg félre lettem ismerve valami miatt? Vagy hazudik? 3-4 alkalommal találkoztunk és ez alapján szűrte le mindezt. Hát sokan azt mondják akik ismernek, hogy ez hülyeség, hogy nem illenénk össze. Ti mit gondoltok?2009. júl. 24. 20:03
1/5 A kérdező kommentje:
amúgy msot is van 2-3 csaj aki járna velem de én mégis az exemet akarom! be akarom bizonyítani neki, h félre ismerhetett!
2009. júl. 24. 20:08
2/5 anonim válasza:
Lenne esélyed rá, hogy más lánnyal járj, de te mégis ragaszkodsz egy olyan kapcsolathoz, amiről te is tudod, hogy nem működne? Ilyet még nem hallottam. Ha szakított veled, ne szállj rá, azzal csak még jobban elijeszted magadtól, inkább járj valaki mással, aztán majd elfelejted az exedet!
3/5 anonim válasza:
szerintem ilyen nincs hogy valaki ilik vkihez ha szeretsz valakit nem azt nézed hogy ilik-e hozád ennyi erővel egy aktakukac férfi és egy katona nő se ilenne egymáshoz és még egy rakaat példát írhatnék pedig mégis vannak ilyen párkapcsolatok szal szerintem ha van olyan aki jobban tetszik akk probálkoz azoknál és ezt a lányt pedig hanyagolt majd lehet pár hónap év múlva rájön mitt vesztett
4/5 A kérdező kommentje:
igazad van! én is így gondolom!
2009. júl. 25. 00:40
5/5 Izééékeh11 válasza:
jah amúgy :O tudom hogy ez most hülyén hangzik de szerintem tök rendes srácnak tünsz :DD szerintem inkább mégse szálj rá mert csak elijeszted magadtól és biztos majd évek múlva rájön,hogy téged kellett volna választani
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!