Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az én helyembe mit tennétek?
De jó neked hogy csak ennyi a problémád,hogy hétvégén tudod látni!
Nem tudom mit szólnál ahhoz,hogy akit szeretsz max 4 hetente 1-2 napra láthatsz...Önző és kicsinyes vagy!
"Azt mondta hogy jobb nekem egyedül,mert hogy úgy se lesz rám most egy ideig ideje,és hogy nem akarja h úgy érezzem h elhanyagol". duma...
Ez azt jelenti, hogy nem akar veled lenni, vagy mert szabadságra vágyik, vagy mert van valakije. SzVSz
ezzel nem lenne semmi probléma, csak egyedül az a furi, ha azt mondta 'jobb nekem egyedül'
tisztázzátok az igényeiteket, és próbáljátok összeegyeztetni, ha nem megy, akkor egy év múlva se fog menni, akkor meg csak egymás idejét vesztegetitek, akár mennyire is szeretitek egymást
Valóban,ha szeretne szerintem sem mondana ilyet.
Sokan sokkal kevesebbet találkoznak sajnos.
Lehet valóban nem akar már téged,csak nem meri elmondani.
Az meg nem igaz,hogy önző vagy,van akinek egyszerűen több társaságra,törődésre van szüksége.Nem, tudom miért kell leszólni rögtön az embert :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!