Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha belémszeretett?
Figyelt kérdés
Belementem egy kapcsolatba,de szó sem volt szerelemről köztünk vagy komolyabb tervekről,a pasi viszont belémszerett.
Szakítanom kellene vagy mit ?
2012. aug. 23. 11:40
1/5 anonim válasza:
ha nincs szó szerelemről miért mentél bele a kapcsolatba? megérdemled
2/5 A kérdező kommentje:
mit érdemeljek meg ? nem tehetek róla,hogy belémszeretett,az elején egyikünk se volt szerelmes
2012. aug. 23. 11:45
3/5 anonim válasza:
Gondolom te nem vagy szerelmes a srácba. Ha nem szereted úgy, mint ő téged akkor felesleges húzni a kapcsolatot, előbb-utóbb úgyis megromlana. Arról nem tehet, hogy beléd szeretett. Szerintem a szakítás lenne a legjobb megoldás, ha nem látsz esélyt arra, hogy beleszeretnél.
4/5 anonim válasza:
Én is úgy mentem bele és később megszerettem nagyon, de nem voltam szerelmes. Szóval ez szerintem is hülyeség, hogy megérdemled... Egyikőtök sem volt az, hol a gond? Itt még sehol, csak akkor ha te egyáltalán nem szereted, ő pedig igen.
Ha nem akarsz vele lenni, akkor szakíts! Később rosszabb lesz megtenni ha a pasi nagyon beleéli magát a dolgokba.
5/5 A kérdező kommentje:
szóval ti is a szakításra szavaztok...
2012. aug. 23. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!