Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek elhidegülni a páromtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek elhidegülni a páromtól bizonyos dolgok miatt! Normális h mindössze ilyenekért?

Figyelt kérdés

Régebben nem voltak ilyen gondok, de már másfél éve vagyunk együtt, és kezdi elhagyni magát, ami nekem egyáltalán nem tetszik! Kezdve ott ott egyáltalán nem fogja vissza magát puki téren és olyanokat büfög mint egy disznó! Egyáltalán nem érdekli h engem ez zavar. Mindig azt mondja fogadjam el.

De tudjátok rohadtul nincs kedvem vele szexelni amikor előtte gusztustalankodik! Egyáltalán nem izgató! Ráadásul pisiléskor sem törli meg a péniszét, mert az alsógatyája tiszta olyan, és ma volt az először h odanyúltam és pisis lett a kezem! Elegem van!!!! Egyáltalán nem izgat már, mindig csak ezek jutnak eszembe ha rá gondolok!:(

Ez tényleg ennyire zavaró másoknál is vagy csak én csinálok belőle ekkora ügyet? Lányok írjatok kérlek! 22/L

2009. júl. 24. 17:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát jól lepontoztatok - próbáljuk már elfogadni, hogy mindenki másképp képzeli el az ilyen dolgokat. Nem mindenkinek romantikus, ha a párja ilyesmit kezd el csinálni előtte. Van akinek hajrá, azok böfögjenek, f..gjanak versenyt otthon, de ne szóljanak le engem azért, mert én tiszteletet adok és kapok e téren. És a Kérdezőt se, hogy zavarja - mindenkinek máshol van az ingerküszöbe! És én meg már igen is láttam olyan pasit, aki megtörli pisilés után (azaz hallottam, hogy tépi a papírt) - bár tény, hogy nincs sok. De az is jó, ha megmossa.

Egyszer beszéltem egy 25 éve házas, még mindig szerelmes nővel, kérdeztem a hosszú szenvedélyes szerelem titkáról, és ő - sok más dolog mellett - egynek megemlítette ezt, hogy még mindig moderálják magukat egymás előtt, nem engedték el magukat, mint más párok, akiknek langyosvíz-jellegűbb a kapcsolata. Érdemes ezt megfontolni.

2009. júl. 28. 10:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen, most már tudjuk a hosszú, boldog házasélet titkát.

2:46-os

2009. júl. 28. 18:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Én meg az otthon versenyt f..góktól a romantikus, bensőséges, meghitt kapcsolat titkát.
2009. júl. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!