Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szerelmes egy olyan nőbe, akiben kb annyi érzelem van felém, mint egy szebb darab kőben?

Figyelt kérdés
Ha Tőled kérdezném így, akkor megsértődnél? :D

2012. aug. 23. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenkinek az kell, akit nem kaphat meg.
2012. aug. 23. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mint egy szebb darab kőben <---- :D haver nagyot sírtam, köszi! amúgy bocsi az offért
2012. aug. 23. 00:45
 3/5 A kérdező kommentje:

"Mert mindenkinek az kell, akit nem kaphat meg."

Akkor senki nem él együtt a szerelmével?

Gyorskommentnek elmegy, igaz, amilyen a kérdés... :D

2.:

Én is mikor beugrott :D

2012. aug. 23. 00:57
 4/5 pötty! ***** válasza:

Ez elég régi játék, szerintem a nők is és a férfiak 90%-a átélte ahogy én is és most pedig te. Férfi vagy, hajt a vadászösztön, kell az elérhetetlen. Nem biztos hogy ez szerelem, az majd jön ...egyszer csak és ott nem lesz ilyen probléma.

21/L

2012. aug. 23. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:
gondolom, jól néz ki, meg esetleg kedves is. De ahogy te nem tudod irányítani, hogy ki tetszik, ő sem tudja!
2012. aug. 23. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!