Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek h párom megcsal! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek h párom megcsal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok párom 19! 10 hónapja vagyunk együtt...szeretjük egymást..nem nagyon szoktunk együtt járni bulizni, mert ő nem szereti azt a helyet ahová én járok, én meg nem mehetek oda ahová ő jár mert nem vagyok 18! igy külön szoktunk járni... Én sosme csaltam meg őt... ő sem engem (valószinüleg vagy scak nem tudok róla)! Ma megy megint haverjaival bulizni és nagyon félek.. tudom hogy szeret meg minden de olyan szép lányok lehetnek ott...és odamennek hozzá vagy valami..:S Tudom hogy a kapcsolat alapja a bizalom.. és valamilyen szzinten bizo is benne de akkoris bennem van az az érzés,hogy mi lesz ha.... ! mit tegyek vagy hogyna lehet ezen tullépni?? Köszi a segitséget annak aki ir:)
2009. júl. 24. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

nem értelek titeket.

én amióta a barátnömmel vagyok nem is megyek bulizni és ö sem és tudod miért??????????? mert szeretem és azt akarom h megbizzon bennem.

de ugyvélem egy ojan kapcsiban ahol külön mennek bulizni azt vedd ugy h 99%megcsal

és bocs h őszinte vagyok

2009. júl. 24. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Azon kívül, hogy eljár bulizni, van okod a azt hinni, hogy megcsal? Ez szimpla féltékenységnek tűnik, ami normális.

Sztem elmehetnétek egymással bulizni. Ő mindenképp el kéne menjen veled, nem a helyet kell szeresse hnem téged s, hogy együtt vagytok. Azért te se kéne annyira konzervatív legyél, 17 évesen bemehetsz simán a barátod szórakozóhelyére. Egy kicsit te is megszegheted a szabályokat a barátod kedvéért. Sztem nem te lennél az egyetlen kiskorú ottan.

2009. júl. 24. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Sosem adott okot arra h megcsalna...
2009. júl. 24. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
szerintem igaza van az elsonek h mar eleve az furcsa h nem egy helyre jartok bulizni... nos ha most meg azt irod h nem adot okot arra h megcsalna akkor pedig minek feltekenykedsz?? nem rosszbol irom en ezt... deha szeretitek egymast akkor igazi az lenne h ha elmetek bulizni akkor legalabb egy helyre... kompromiszumot lehet kotni, csak van egy olyan hely ahova o is es te is szivessen mentek.
2009. júl. 24. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Bocsi első válaszadó de egy nagy hülyeség amit írtál. Igen is egy kapcsolatban az embernek szüksége van arra h néha csak a haverokkal/ csajokkal menjen el bulizni. Ha mindig együtt járnának mindenhova unalmassá válna egy idő után. Persze az is más, ha szinte mindig külön járnak, az már gáz. De néha szerintem szükséges.
2009. júl. 24. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
én irtam az elsőt!! hát ak nálunk ez máshogy van mert3éve vagyok vele eggyütt és azóta nem is érdekel semmi csak ő és ezzel ö is igy van!állandóan velem van és soha nem válna unalmassá mert igazán szeretem akk ezek szerint nem vágjátok mijen az igazi SZERELEM
2009. júl. 24. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Tudod a férfiak különböző igényűek. Van akinek kell az h haverokkal legyen, valaki meg a másik nyakába ülve folyamatosan együtt járnak ide oda. Talán félnek egymás nélkül menni mert félnek h megcsalják őket:) Nem az az igazi szerelem h percről percre együtt vagyunk és mindenhova csakis vele, hanem az h elengeded ha menni akar és bízol benne mert szeretitek egymást. Ennyi:)
2009. júl. 24. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Az én páromnak is kell az h néha kicsit dumáljon a haverokkal, ha nem is bulizni csak összeülni meginni egy két sört. Ne mondja azt 1 férfi sem , h nem jó kicsit a barátnője nélkül csak a haverokkal eldumálgatni dolgokról. Aki azt mondja h nem kell neki akkor vagy túlságosan ragaszkodik vagy papucs:D
2009. júl. 24. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! Igen énis elengedem mert kell neki is szabadság hiszen 19 éves... énis megyek barátnőkkel bulizni és ha nem mehetnék hiányozna és talán szakitanék is vele ha nem engedne el... viszont sosem csaltam meg... !! Mostis ment ugye bulizni most is megbizom benne csak azért benne van az emberben egy kis félelem.. benne is mikor én megyek:) De kell szerintem is a szabadság két ember között.. nem kell mindig egymás nyakába lógni..:) nekem ez a véleményem.. én igy látom helyesnek..:)
2009. júl. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!