Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek attol h megcsal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek attol h megcsal? Miért érzem magam mindig rossul amikor lemegy bulizni? és miért érzem ugy h akkor nekem is ell kell mennem?

Figyelt kérdés
tudom h ez igy nem fer mindig.de ha a barátom elemgy nálkulem bulizni(10 honapja vagyunk egyut)akkor minidg azt érzem h nekem is mennemkell.elég féltékeny tipus vagyok.De szerelmesek vagyunk..minidg attol félek h csinál vmit..bár ö i.és ha elmegy o szorakozni akkor ugy érzem hogy nekem is mennemkell.mert ha ö egy estét nálulem akar tolteni akkor én már akakrnám vele tolteni az én bulizos estémet?habár én vele szeretnék lennii..és nembuliznii:(segiicccsetek
2010. márc. 5. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? Írásod alapján kb. 6-7. Ebben a korban természetes, hogy féltjük a játékszereinket! BIZONY ÁM!
2010. márc. 5. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra. De nem rég emiatt mentünk szét a párommal. Mindig a nyomomba eredt ha elmentem valahova nélküle. Nagyon féltékeny típus volt, pedig nem volt oka rá. Legutóbb nagyon lelkére kötöttem, hogy hagyjon kicsit egyedül is felszabadulni. Persze rá pár órára ott marta megint el körülölem az embereket. Pedig ő is olyan alapon jött el mindig hogy ha már bulizni megy, akkor érezzük együtt jól magunkat.

Hoszabb távon nem egészséges valakinek így a nyakára járni. Mindenkinek szüksége van egy kis sajátprogramra, kicsit felszabadultabb legyen mind a női mind a férfi ismerősökkel, haverokkal. Emiatt ne érezd kellemetlenül magad.

2010. márc. 5. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
igen igazad van h kell neki egy kis kikapcsolodás.de oylankor én nem megyek oda hozzá és nem zavarom meg .csak itthon örülok meg az ido alatt amég ö ott van :/
2010. márc. 5. 20:35
 4/5 shelli válasza:
Én most pont itthon idegeskedek mert elment a párom. Én megértelek nekem az a legnagyobb problémám hogy ha iszik megbolondul totál nem beszámítható és ha véletlenül így megcsalna hiába könyörögne hogy ne haragudjak nem tudnék megbocsátani. Tudom persze el kell engedni de ő meg pont az a fajta hogy ha véletlenül én megyek tuti utánnam jön.
2010. márc. 5. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem is pont most bulizik a szerelmem.iylnekor minidg az idot nézem h mikor jön már.az én barátom nem aza megcsalos tipus.de hiába ha iylenkor és halálra idegeskedem magam..de azt viszont nemtudom hogyha részeg bizhatok e benne:/azért jo tudni hogy nemcsak én vagyok iylen aggodos.:)
2010. márc. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!