Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen tulajdonságú férfit szeretnétek magatoknak, akivel le tudnátok élni egy életet?
külső/belső minden jöhet ömlesztve?
külső: elég magas legyen, 190 cm fölött, de persze bele tudok szeretni ennél alacsonyabb férfiba is, fekete vagy barna, persze a volt párom vörös volt, ez se sokat jelent, vékonytól, sportoson át az mackósig, na ennyit a külsőről kb. azon túl, h ne legyen totál igénytelen, nézzen úgy ki, mint egy férfi, ez már elég is, h észrevegyem
belső: hasonló személyisége legyen, mint nekem, de némely dolgokban egészítsük ki egymást, és támogassuk egymást kölcsönösen, mert pl. lehet, h valamelyikünk előbb érik meg valamire, vagy más a fontos, hangsúlyosabb az életében, akkor a másik ezt támogassa, és fordítva, közösek legyenek az elképzeléseink a jövőt tekintve, legyen intelligens, a papír nem számít, ha művelt is, és hűséges legyen
Előző vagyok, elnézést, véletlenül elküldte az első szó után.
Tehát legyen ŐSZINTE, megbízható, hűséges, aktív (tehát legyen kedve velem kimozdulni, vendégeket fogadni, stb.), ambíciózus, legyen nyitott a gondolkodásmódja, tiszteljen és fogadjon el engem úgy, ahogy vagyok.
Természetesen cserébe én ugyanezeket, vagy még többet vagyok hajlandó nyújtani neki.
Nincs autója,háza és ezért nem állnának szóba egy férfival.Már nem azért,de én nem is akarnám,hogy ilyen rohadt haszonleső semmirekellő nő szóba álljon velem.Az ilyenek mind nagyra tartják magukat,miközben semmire nem vitték az életben és csak élősködnek más nyakán mint egy pióca és az ilyenek merik kioktatni az embereket.Szerintem az ilyen ember először nézze meg,hogy ő maga mit tud felmutatni és utána kérjen számon másokat.De gyanítom,hogy akinek ezek az igényei az a nő olyan is(ostoba,haszontalan és az egyetlen tehetségforrása a lába közt van) és az ilyeneket soha nem becsülik meg szerencsére.
21/F
Előző!
Erről beszélek én is, hogy jóformán csupa ilyen piócába botlik az ember, hogy lóvé meg fekete Bömös kell, és ha megkérdik tőle milyen a jópasi, előbb válaszol alvázszámmal mint szemszínnel. 20:26 is vélhetően pontosan ilyen, és fáj neki az igazság.
14-es válaszoló vagyok.
Nem mintha érdekelne az itteni rendszer, de mégis milyen alapon pontozzák le egyesek a válaszomat?
A kérdés marha egyszerű volt: ki milyen férfit keres/akar/képzel maga mellé.
Innentől fogva akár egy olyan nő ír, aki egy BMW-s gazdag fazonra vágyik, akár egy olyan gondolkodású, mint én, ha a válaszában szerepel a véleménye (amire tulajdonképpen a kérdező kíváncsi volt), a válasz hasznosnak bizonyul.
Itt EGYÉNI véleményekről, értékrendekről van szó, nem pedig egy, már megválaszolt kérdésről, aminél elég lenne ráguglizni és megnézni, hogy helyes-e vagy sem, majd nemleges eredmény esetén lepontozni.
Attól, hogy valamivel nem értesz egyet, még nem jelenti azt, hogy válaszként is haszontalan.
"Nézzen ki jól és/vagy legyen gazdag. Más egy lánynak se számít."
Ennyi erővel meg a világ összes pasijának csak a teljesen mű k.rvák kellenek?igazam van?persze,hogy igazam van(de csak,akkor ha a ti felfogásotokat nézzük lány szemmel)és tényleg igaz amúgy szerintetek pasik?tényleg csak a mű k.urvák kellenek nektek?még ha azok a fiúk,akik ide írtak azt mondják,hogy igen(ennyi erővel járjatok guminővel,az még jobb is,mert nem költi el az összes pénzedet+ha tényleg ilyen csajok kellenek nektek,akkor nem értem,hogy miért zavarna HA minden nőnek pénzes pasi kellene) attól még nem a világ összes pasijának 1 mű nő kell,szóval ne általánosítsatok csak,azért mert olyan csajokat kaptatok ki,akiknek csak pénzes pasi kell.Nem érdekel,ha lepontoztok,mert megsértődöttetek az igazságon(hogy nem lehet általánosítani) vagy,mert az IQtok egyenlő a nullával és nem vagytok képesek felfogni,hogy vannak normális,pasik és nők
De azért, tegyük hozzá, hogy az a pasi se teljesen ártatlan, aki összejön egy olyan nővel, aki csak a pénzre hajt. És miért is jön össze vele? Mert jól néz ki, és feltehetően jó az ágyban. Ez utóbbi persze nem biztos, de az első kitétel miatt bizony sok pénzt költ, csak a pasik természetesen erre nem gondolnak, mikor meglátják, és kijelentik, hogy úristen, ez de jól néz ki... Aztán meg nagyot koppannak, mikor kiderül, ami amúgy is nyílvánvaló a külső alapján. Szóval uraim, ne tessék csak a nőket hibáztatni, akik csak a pénzre hajtanak, azokról többnyire (hangsúlyozom: TÖBBNYIRE) már repülőből látszik, hogy így van. Csak a pasik a farkuk után mennek, és nem gondolkodnak időben. Így természetesen csak a nők a hülye libák...
Nem tudom hanyadik válaszoló voltam, valahol még az elejéről... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!