Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy okozzak neki fájdalmat?
Figyelt kérdés
Tudom,akit szeretünk annak nem okozunk fájdalmat,de már nekem annyira rossz h mindig csak nekem fáj!Én probálok a kedvére tenni mindig,de ő meg keresztbe!2012. aug. 22. 17:22
2/12 A kérdező kommentje:
mert szeretem,és akarom h érezze azt amit én érzek az ő tettei miatt!
2012. aug. 22. 17:24
3/12 anonim válasza:
Tudod csak az szenved, aki szenvedni akar. Ez ilyen egyszerű.
4/12 anonim válasza:
Gyerekes egy dolog, már megbocsáss.
ha úgy érzed, hogy mindig keresztbe tesz neked akkor vagy bunkó vagy veled van valami problémája, beszéljetek róla! Egy normális párkapcsolatban fontos az őszinteség.
5/12 anonim válasza:
Ne tégy semmit,bízd a jó Istenre;)Mindenki azt kap amit ad...
6/12 anonim válasza:
-_-
Hát egyszer ne tegyél a kedvére! Ennyire egyszerű a dolog...
7/12 anonim válasza:
Szerintem igenis jó és hatékony megoldás a bosszú! Nos például...izgasd fel, meg minden, aztán hagyd ott, és ülj le a gépedhez dolgozni. Vagy kezdd el ócsárolni a főztjét, kritizálni, vagy a súlyát!
8/12 anonim válasza:
A bosszú csak bosszút szül..,gyerekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!