Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak hűséges férfiak?

Figyelt kérdés
A minap olyan mondatot hallottam anyósomtól, hogy olyan férfit még nem hordott hátán a Föld, aki ne lépett volna félre. Csak nem mindenki vallja be. Nem egy hetes kapcsolat alatt, hanem már komolyabb, hosszabb párkapcsolatra gondoltunk. Szerintetek? Kinek milyen tapasztalata van?
2009. júl. 24. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Én speciel az vagyok.

Habár nem. Még benne voltam egy háromhetes, értelmetlen kapcsolatban, amikor elkezdtem bókolni a mostani barátnőmnek, randit beszéltem meg vele. Csak másnap szakítottam az akkori barátnőmmel, közös megegyezés alapján. A barátnőmbe teljes szívemből szerelmes vagyok.

Semmi sem vinne rá, hogy megcsaljam.

2009. júl. 24. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Nincsenek! Azok akik egy kicsit csúnyácskák és nagyon nehezen találnak párt maguknak azok hűségesek! A többi nem!
2009. júl. 24. 23:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát, látom teljesen más véleményen van mindenki! A férjemmel 9 éve vagyunk együtt és van egy másfél éves fiunk. Azt állítja még sosem csalt meg, pedig okos, jóképű és szellemes, sok nőnek tetszik. Annyira nehéz ezt elhinni Neki.

Nagyon szerencsések azok, akik tudnak bízni a másikban és nem voltak még megcsalva! Én mindenkinek pozitívot adtam!

2009. júl. 24. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Én biztosan azért nem értek ezzel egyet, mert a baráti köröm szinte minden tagja pasi :))

Mivel barátként kezelnek elsősorban és nem nőként (én ennek örülök) így simán elmondanak mindent őszintén. Innen tudom, hogy valóban léteznek olyan pasik, akik bármilyen hihetetlen sosem csalták meg a párjukat. Őszintén szoktunk ilyesmiről beszélni, mindig megbeszéljük a társasággal azt is, ha valaki megcsalt valakit. Megbeszéljük miért meg hogy elmondja-e neki stb-stb.

Nyilván van olyan, aki nem bírja ki és megcsalja a barátnőjét de sok olyan pasi is van aki sosem tenne ilyet, sőt olyan is akit a barátnője többször megcsalt de ő mégse adta vissza neki a kölcsönt, mert nem tartja normális dolognak.

Vannak rendes srácok csak az a baj, hogy nekik meg pont a r.banc nők jutnak és így elrontják őket. De ez visszafelé is igaz amelyik lány kedves, aranyos lehet, hogy szegény pont valami bunkó pasit fog ki. Aztán azt hiszi mindegyik ilyen szemétláda... pedig ez nem igaz.

2009. júl. 25. 07:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nem igaz, hogy csak a csúnyácska pasik lehetnek hűségesek. az én páromnak nincs olyan nő, aki ellen tudna állni, de az is biztos, hogy neki meg csak én kellek.. :D
2009. júl. 25. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!