Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak hűséges férfiak?

Figyelt kérdés
A minap olyan mondatot hallottam anyósomtól, hogy olyan férfit még nem hordott hátán a Föld, aki ne lépett volna félre. Csak nem mindenki vallja be. Nem egy hetes kapcsolat alatt, hanem már komolyabb, hosszabb párkapcsolatra gondoltunk. Szerintetek? Kinek milyen tapasztalata van?
2009. júl. 24. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem.

Nem hiszek a mesékben. :DDD

(bocsi férfiak, eddig ez a tapasztalatom)

2009. júl. 24. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Az én expárom a hat év alatt állítólag nem csalt meg és én ezt el is hiszem neki.

A jelenlegi párommal 10 hónapja vagyok együtt, de még nem csalt meg, és ő nem is az a csalfa típus, ahogy eddig megismertem, ahhoz neki sokkal fontosabb vagyok. Neki is volt már egy 8 éves kapcsolata, és azt a lányt sem csalta meg.

22/Nő

2009. júl. 24. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Én 5 éve vagyok együtt a férjemmel és a mai napig igaz szerelemmel szeretjük egymást. Meg sem fordul a fejünkben a másiknak a becsapása és megcsalása!!!

Remélem ez így marad életünk végéig :-)

1 optimista feleség :-)

2009. júl. 24. 14:48
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

én több mint 3 éve vagyok kapcsolatban és az én barátom nem lépett félre.

az előttem levő kapcsolataiban sem lépett félre sosem, egyetlen eccer fordult elő csók, de akkor ő már rég dobta volna a csajt, ha az nemkezdi el zsarolni

2009. júl. 24. 14:52
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Vannak. Ez persze nem csökkenti azok bűnét, akik nem hűségesek, de vannak még a nőket tisztelő férfiak is.
2009. júl. 24. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Akik nem nagyon járnak sehova, nem ismerkednek, azok nem csalnak meg. A többi biztos hogy megteszi előbb vagy utóbb, legfeljebb nem tudod meg sosem.
2009. júl. 24. 15:13
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
biztos vannak, de nem általános :(((
2009. júl. 24. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
igen, igen, igen! pl. az én párom. soha nem csalt meg, és nem is fog! tűzbe teszem érte a kezemet. :)
2009. júl. 24. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

utolsó, vigyázz, mert lepontoznak. énis megírtam h 3 éve élek kapcsolatban és nemcsaltuk meg egymást sose, de lepontoztak :D

télleg, ez milye4n gáz, h nemcsalt még meg.....hihetetlen...

szánalmasok vagytok. gáz h engem még nemcsaltak meg mi??? :D

2009. júl. 24. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, engem még jobban lepontoztak, mint Téged. :-D Ez van! Sok hitetlen! :-D
2009. júl. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!