Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl ezt az sms témát?
70% fogd már be a pofád, nem vagy vicces.
Kérdező, te meg gondolkozz ,mielőtt kérdezel.Egy párkapcsolat nem azt jelenti ,hogy 3x találkoztok hetente és min. 2 naponta sms-t kell küldeni egymásnak.Éretlen vagy, ez a téma!
Ja igen! :D :D XDXDXD vicces vagyok! xD :P Meg az is lehet hogy xD xD nem vagy vicces csak egy :D éretlen 10 éves aki itt GYIK-on xD veri a faszát! :D Tetszett a poén? :DDD xDD
Szégyelld már magad.
Doktorrosz, köszönöm.:) Igen, és nemhiszem, hogy ez nem fért volna bele.
Igen még kicsit éretlen vagyok. Tudom, hogy nem erről szól egy kapcsolat, hogy heti három találka. Itt nem azon van a hangsúly, hanem, hogy Neki bőven elég volt a kettő, én viszont szerettem volna Őt többször látni. Elég lett volna 1-2 óra séta, d Ő nem szeret sétálni, akkor mondtam, hogy kimegyek hozzá, nem azse volt jó. Az volt a gond, hogy én többet igénylem a találkát. Itt se azon van a hangsúly, hogy 2 naponta sms, hanem hogy nekem nagyon hiányzik, én mindig gondolok rá.
70%, gratulálok a lottóhoz ;)
8 nap/4 SMS
Ebből 1 kimaradt, az utolsó, de ma jön haza.
Nyaral. Strandon van, nincs nála telefon, lemerült akármi.
Túlreagálod. Nem kell zaklatni, 8 napot érintkezés nélkül is ki kell bírni.
Hát amiket leírsz, az arra utal, hogy nála elmúlt a rózsaszín köd. Ez önmagában nem baj, minden kapcsolatban elmúlik egy idő után, kevesebb bókolás lesz, az ember már nem mindig arra figyel, hogy a lehető legjobb oldalát mutassa ki a másik felé. De ezzel így magában tényleg nincs probléma.
A probléma azzal van, hogy ezt a helyzetet hogyan kezeled. Ebben az időszakban ugyanis megnő a szakítás esélye, és hisztivel nem fogod megtartani, az az egy biztos :P Inkább próbálj meg érdekes, izgalmas lenni, kicsit mutasd magad úgy, mint akit meg kell hódítani =) Persze nem ilyen idióta érzelmi játékra gondolok itt, csak egyszerű női praktikákra :) A hisztizést-problémázást viszont felejtsd el!
(Persze ne értsd félre nem azt mondom, hogy te vagy a hibás stb. neki is lenne mit tennie, csak azt hiába írom le ide, úgyse látja =D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!