Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl ezt az sms témát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl ezt az sms témát?

Figyelt kérdés
Barátom elment nyaralni 8 napra külföldre. Mivel nem tudtuk a pontos hívásköltségeket abban állapodtunk meg, hogy sms lesz minden nap. Utána mondta, hogy mégse minden nap, így megbeszéltük, hogy amikor megérkezik biztos küld. Küldött is. Utána mondta, hogy azt engedi az apja, hogy kétnaponta küldjön smst. Tegnap is "kellett volna", de nem írt. Írtam neki én, hogy remélem jól van, de erre se írt vissza-ma fog hazajönni. Tudom, hogy apróság, de nekem ez rosszul esik mert nagyon hiányzik. Ráadásul nagyon szeret, de mostanában sok vitánk adódott abból, hogy elhanyagol-heti 2x találkozunk, ami számomra kevés, viszont a heti hármat "nem tudta megoldani". Kevesebbet bókol, meg néha nem figyel oda rám. Elfelejt írni, poénból "ler-bancozott". Viszont tudom, hogy szeret mert sokmindenben kimutatta. A kérdés: Én reagálom túl, vagy nem?
2012. aug. 22. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

70% fogd már be a pofád, nem vagy vicces.

Kérdező, te meg gondolkozz ,mielőtt kérdezel.Egy párkapcsolat nem azt jelenti ,hogy 3x találkoztok hetente és min. 2 naponta sms-t kell küldeni egymásnak.Éretlen vagy, ez a téma!

2012. aug. 22. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
de az lehet hogy leforázta magát és le eset a só az asztalrol és rá az éget testére és öszevisza rohangált és kieset az ablakon amit tulis élt de egy auto áthajtot a fején xD
2012. aug. 22. 14:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Ja igen! :D :D XDXDXD vicces vagyok! xD :P Meg az is lehet hogy xD xD nem vagy vicces csak egy :D éretlen 10 éves aki itt GYIK-on xD veri a faszát! :D Tetszett a poén? :DDD xDD

Szégyelld már magad.

2012. aug. 22. 14:05
 14/22 A kérdező kommentje:

Doktorrosz, köszönöm.:) Igen, és nemhiszem, hogy ez nem fért volna bele.

Igen még kicsit éretlen vagyok. Tudom, hogy nem erről szól egy kapcsolat, hogy heti három találka. Itt nem azon van a hangsúly, hanem, hogy Neki bőven elég volt a kettő, én viszont szerettem volna Őt többször látni. Elég lett volna 1-2 óra séta, d Ő nem szeret sétálni, akkor mondtam, hogy kimegyek hozzá, nem azse volt jó. Az volt a gond, hogy én többet igénylem a találkát. Itt se azon van a hangsúly, hogy 2 naponta sms, hanem hogy nekem nagyon hiányzik, én mindig gondolok rá.

70%, gratulálok a lottóhoz ;)

2012. aug. 22. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:
kösz
2012. aug. 22. 14:07
 16/22 anonim ***** válasza:

8 nap/4 SMS

Ebből 1 kimaradt, az utolsó, de ma jön haza.

Nyaral. Strandon van, nincs nála telefon, lemerült akármi.

Túlreagálod. Nem kell zaklatni, 8 napot érintkezés nélkül is ki kell bírni.

2012. aug. 22. 14:16
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) És az eddigieket is.:)
2012. aug. 22. 14:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát amiket leírsz, az arra utal, hogy nála elmúlt a rózsaszín köd. Ez önmagában nem baj, minden kapcsolatban elmúlik egy idő után, kevesebb bókolás lesz, az ember már nem mindig arra figyel, hogy a lehető legjobb oldalát mutassa ki a másik felé. De ezzel így magában tényleg nincs probléma.

A probléma azzal van, hogy ezt a helyzetet hogyan kezeled. Ebben az időszakban ugyanis megnő a szakítás esélye, és hisztivel nem fogod megtartani, az az egy biztos :P Inkább próbálj meg érdekes, izgalmas lenni, kicsit mutasd magad úgy, mint akit meg kell hódítani =) Persze nem ilyen idióta érzelmi játékra gondolok itt, csak egyszerű női praktikákra :) A hisztizést-problémázást viszont felejtsd el!

(Persze ne értsd félre nem azt mondom, hogy te vagy a hibás stb. neki is lenne mit tennie, csak azt hiába írom le ide, úgyse látja =D)

2012. aug. 22. 14:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Igazad van! Nem is szeretnék hisztizni, de milyen praktikákat vessek be? Én is erre gondoltam, hogy megkellene hódítania. De miket tegyek? Volt, hogy kevesebbet öleltem, stb, szóval nem nagyon kezdeményeztem, ekkor azt hitte, hogy már nem szeretem. zóval az ilyen praktikák általában negatívat váltanak ki. Szakítani semmiképp se akarok. Ilyenkor nehéz mert nálam még van rózsaszín köd...:)
2012. aug. 22. 14:35
 20/22 anonim ***** válasza:
A tipikus női felfogás. Ha egyszer nem ír akkor már meg is sértődsz. De válaszolok: igen túlreagálod!!!
2012. aug. 22. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!