Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban érték vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban érték vagy inkább ciki dolog, ha egy 17 éves lánynak nem volt még pasija?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem lehetett volna és nem is mondanám, hogy ronda lennék, de a szerelem eddig valahogy elkerült...Én nem egy felszínes Facebook kapcsolatra vágyom, hanem igazi érzelmekre.
2012. aug. 22. 01:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2012. aug. 22. 09:56
 22/24 anonim ***** válasza:

egyértelműen pozitív :)

nekem sem volt még rendes kapcsolatom, az ok az, mint a 11-esnél: nem elégszem meg akárkivel és az is kevés, ha jó az alakja. De ritka az, aki nem egy Facebook kapcsolatra, hanem igazira vágyik :(

Hol laksz? :D

19/f

2012. aug. 22. 10:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Érték :D a 12 evesekrol jut eszembe higy mikor en voltam 12 meg barbiztam .. :)
2012. aug. 22. 10:27
 24/24 A kérdező kommentje:
hehe, utolsó, nálad a pont,12 évesen még én is barbiztam :DD
2012. aug. 22. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!