Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz punkokkal lógni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz punkokkal lógni, vagy akár járni velük?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a punk haverjaimat, habár jómagam nem vagyok az, max gondolkodásmódban. de sokan cseszegetnek, hogy miért nem baratkozom normális emberekkel, vagy egyszerűen lányokkal.. nem tudom, ez miért baj. 18l

2012. aug. 22. 01:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Az én Punk ismerőseim sem igénytelenek.

Attól,hogy anyád tartott el már követni kell mint egy birka?

Nem tudsz kiállni a véleményed mellett?Anyukádnak elmagyarázhatnád mondjuk,hogy nem minden a külső és megbeszélhetnétek,mint 2 felnőtt ember.

De látom Te attól messze lehetsz.

2012. aug. 22. 01:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts!

nem az, ha megvan az alap színvonal. 18 évesen ezt neked kéne eldöntened, ha értelmesek a barátaid és szereted őket kit érdekelnek a többiek? Az én haverjaim is rengeteget hülyülnek, néha járókelők is felfiigyelnek rájuk na és? Fiatalok, had poénkodjanak ;)

2012. aug. 22. 01:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a fővárosban tartózkodó "punkok" gondolsz,akik a blahán,oktogonon és a belváros különböző pontjain bukkannak fel szakadtan,koszosan,büdösen...akkor igen GÁZ,hogy velük lógsz.A magyar "punk" társadalom már nagyon rég el van torzulva,és a legtöbbje inkább hasonlít csövesre,mint punkra.Arról nem is beszélve,hogy miféle betegségeket szedhetsz ott össze...;) hidd el,én tudom...;)
2012. aug. 22. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:

#13:

Teljesen igazad van!

2012. aug. 22. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

A fővárosi csöveseket nem nevezném Punknak.

Felénk abszolút nem olyanok,ég és föld.

Attól,hogy Budapest Magyarország szíve,még létezik élet azon kívül is.-.-

2012. aug. 22. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:

és ki mondta,hogy nem létezik élet a fővároson kívül?

és ki nevezte punknak,a fővárosi "punkokat"?:)

2012. aug. 22. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért ne azokból indulnánk ki,akiket mi-"pesti bunkók"- látunk?
2012. aug. 22. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!