Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz punkokkal lógni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz punkokkal lógni, vagy akár járni velük?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a punk haverjaimat, habár jómagam nem vagyok az, max gondolkodásmódban. de sokan cseszegetnek, hogy miért nem baratkozom normális emberekkel, vagy egyszerűen lányokkal.. nem tudom, ez miért baj. 18l

2012. aug. 22. 01:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

És ha mások szerint gáz akkor nem barátkozol velük?

Hát szerintem Te gondolkodásmódban sem hasonlítasz hozzájuk.Kétlem,hogy őket annyira érdekli mit tart jónak a társadalom.

Engem nem érdekelne,ha a barátaimat az egész világ utálná,ha barátok vagyunk kiállunk egymás mellett...De úgy tűnik ez nem mindenkinek egyértelmű.

22l

2012. aug. 22. 01:03
 2/17 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz mással. Ha jó fejek és jól érzed magad velük miért határolódnál el tőlük? A punk amúgy sztem kifejezetten vagány.

http://www.youtube.com/watch?v=CFuB2rwnHKk

Sex Pistols - Submission

Ez legalábbis biztos az. (:

2012. aug. 22. 01:05
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem kellemetlen lenne egy olyan társaságban lenni,az igénytelen,mocsok részeg, csöves punkok között,akik cigicsikkeket jönnek tarhálni..

20

2012. aug. 22. 01:07
 4/17 A kérdező kommentje:
jó én nem fogom leszarni anyám véleményét mert ő tartott el ezidáig.
2012. aug. 22. 01:07
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Elárulom hogy egyes punkok normálisabbak mint a többi "normális" ember. Szerintem az a nem normális aki ilyet mond. Egy embert ne a stílusáról ítéljünk már meg könyörgöm. Ugyan úgy lehet kedves, segítőkész ember. Nagy idióta lehet aki emiatt b*sztat.

21/F

2012. aug. 22. 01:08
 6/17 A kérdező kommentje:
hát igenytelenek az tény. de az érdekel a legkevésbé
2012. aug. 22. 01:09
 7/17 anonim ***** válasza:

3-as!

Lol te sem láthattál még sok embert az életedben... no comment...előítélet...

2012. aug. 22. 01:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem vannak punk ismerőseim akik egyáltalán nem igénytelenek, vannak köztük olyanok is,de nem mindegyik az
2012. aug. 22. 01:10
 9/17 anonim válasza:
90%

Abszolút nem gáz punkokkal lógni.Egy embert ne a stílusa alapján ítéljünk meg!Az meg hogy cseszegetnek azért mert velük barátkozol,azt nagy ívben szard le.18 évesen eltudod dönteni hogy kikkel barátkozol.

17/F

2012. aug. 22. 01:17
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

#7:

Hidd csak el! Tudom,miről beszélek.

A mai punkok olyanok,mint a mai skinheadek-egyszerűek és buták. Fogalmuk sincs semmiről csak a "menő" szlogeneket skandálják két üveg vbk között,a földön fetrengve,az auljárókban csövelve,szakadt cuccokban "divatozva",hogy azt sem tudják, eszik-e vagy isszák az adott szubkultúrát.

20N

2012. aug. 22. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!