Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom jobban feloldódjon a szüleim társaságában?
Dobj be olyan témékat, amihez a barátod és a szüleid is hozzá tudnak szólni.
De nem politika, meg ilyesmik.
Maradj mellette, ez biztonságérzetet ad neki az idegen környezetben
Kb 4-5 hónapig én se kommunikáltam barátom anyukájával. Már a köszönéseken meg ilyesmin kívül. Igazából fingom nem volt róla mégis mi a bánatról beszélgessünk, és ő ugye nappal dolgozott, este fáradt volt, én meg este mentem át, reggel már elment, mikor én még maradtam...
Párszor ha egyedül maradtam náluk beszélgettünk, aztán végülis rájöttem, hogy jól el lehet beszélgetni vele, de azért túlzásba nem szoktam vinni.
Én valahogy nem vagyok olyan "pasik szüleivel dumálós" típus...
21L
először én is így voltam.Farmerhoz felvettem egy vasalt kockás inget.Olyan voltam mint egy szabadnapos katona.Egy hiba nem volt a ruházatomon,és egyenes derékkel ültem a kanapén,és csak figyeltem xD
Aztán kiderült,hogy a lány apja régen motorozott.szal meglett a közös téma,és rögtön beindult a beszélgetés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!