Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak még neki időt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak még neki időt, hogy ismét "feloldódjon"?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel korábban volt egy beszélgetésünk. Nem tudtam, de eddig másképp mentek nála a dolgok. Ezalatt azt értem, hogy a korábbi kapcsolataiban később vitte haza azokat, máshol töltötték az időt, később került az szóba, hogy találka mindkét fél családjával. Az esetemben ez másképp alakult, viszont a helyzet hozta így, nem mi gyorsítottuk fel, csak ott tudunk együtt lenni. Mikor elmondta, hogy nem volt még ilyen, és hogy jelenleg nagyon komolyat nem tud nyujtani hiába akar, mert nagyon sok mással is foglalkoznia kell. Ez így is van tényleg, és elfogadtuk a helyzetet. Mégis úgy érzem, hogy kicsit távolságtartóbb lett. Ezalatt értem, hogy kevesebbet bújik hozzám és egy kicsit a viselkedése is megváltozott, bár azt érzem, meg mondta is, hogy nem szeretné, hogy vége legyen, csak egyszerűen tudja, hogy mennyi ideje van. Én ezt a hangulatingadozást annak tudom be, hogy megijedt attól, hogy ez a kapcsolat másképp alakult, mint a megszokott és nem akar "elkapatni", hogy mivel nem találkozunk, csak bizonyos időközönként és emiatt esetleg rossz legyen nekem. Emelett elég nehéz időszaka is van, rengeteget dolgozik és ezen okokból kimerült is. (föleg lányok válaszát várom, de a másik nemé sincs megtagadva).
2011. ápr. 7. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy "másik" nemű:

Végigolvastalak, és annyit értek az egészből, hogy bonyolultnak érzed a csajt.

Ezúton tudatom veled: hát b+ Te sem egyszerűbb.

Zsák meg a foltja.

:)

Sok sikert!

2011. ápr. 7. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:

kimaradt egy "vagy", képzeld oda

:)

2011. ápr. 7. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Első.:)

Kérdező,hány évesek vagytok?Nem igazán véltem felfedezni sok érzelmet az írásodban..

2011. ápr. 7. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 21. A lényegre próbáltam koncentrálni, valószínűleg ebből adódik, hogy érzelem nélkülinek tűnök, bocsi. :) Érdekes a helyzet, nem egy hétköznapi az tény. Ez az egy dolog piszkál csak, hogy nem tudom pontosan, hogy mi az a kis ok, ami miatt ez van.
2011. ápr. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!