Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm irigykedik?
Figyelt kérdés
Volt egy verseny amin mind a ketten indultunk és a én fiu vagyok és persze erősebb,és legyőztem de ő mondta hogy én is induljak vele.Eljött az eredmény hirdetés és én kaptam jutalmat (kupát) ő nem és nagyon nagyon irigy lett azt mondta hogy akkor nyugszik meg ha eltűnik a kapum meg az oklevelem (dobjam ki :S)Mit csináljak ?????2012. aug. 21. 21:00
1/11 anonim válasza:
irigy kutya! fuu, verd láncra, mond meg h most büntiben lesz!
2/11 anonim válasza:
Ilyen hisztis pi*át..a bnődnek támogatni kellene, meg örülni veled, nem vinnyogni -.-
3/11 Fülünyúl válasza:
"Mit csináljak ?????"
Először is azt javaslom tanulj meg magyarul.
4/11 A kérdező kommentje:
KÉRHETNÉK VALAMIT ? AKI NEM TUD NORMÁLIS ÉRTELMES VÁLASZT ÍRNI AZ NE ÍRJON OKÉS ? HA NEM AKKOR IS !!
2012. aug. 21. 21:11
5/11 anonim válasza:
Nemhiába utasítja el a buddhizmus a versengést, mert sosem vezet jóra: a győztes túl büszke, a vesztes meg sértődött.
6/11 anonim válasza:
Dugd fel neki, 2 legyet egy csapásra.
7/11 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nézzen egy kicsit magába és gondolkodjon el a gyerekes, primitív hozzáállásán és viselkedésén. A másik, hogy nem tekint önálló embernek, csak egy eszköznek néz, akinek az a dolga, hogy úgy viselkedj ahogy neki tetszik. Ezt jobb ha már most tudod. Hogy mit csinálj? Én a helyedben szakítanék vele, nem pocsékolnám az időmet egy ilyenre, de nem vagyok a helyedben:)
8/11 A kérdező kommentje:
Elírásér bocsi :( Jó válaszokért Köszi:D
2012. aug. 21. 21:20
9/11 anonim válasza:
Amikor orálozik neked ne szólj neki hogy elélvezel.....
Lődd torkon.
Megérdemli.
H*lye pics@!!!
Miért nem örül annak hogy neked jó?
10/11 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, hogy be kéne keményítenem de nem nagyon tudok :S De megpróbálom összeszedni magam :D
2012. aug. 21. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!