Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nagyon féltékeny vagyok. Tudom, hogy a barátom sose csalna meg de mégis mindig féltékeny vagyok. (ha lánnyal beszél. Akár személyesen akár facebookon, vagy ha elmegy nélkülem valahova és ott van valami csaj (pl. volt barátnője)
2012. aug. 21. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Féltékenység, mit tegyek? <--- ne legyél féltékeny...főleg ne alaptalanul...
2012. aug. 21. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor se ha kimegy haverokkal..ott van a volt barátnője és az egyik haverjánál aludt a volt csajával egy ágyban?
2012. aug. 21. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
és nem mondta el..és mástól kellett megtudnom...
2012. aug. 21. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor meg beszéld meg vele...-.- ha túlzott féltékenység van halott a kapcsolat...ha nincs meg a bizalom, akkor csak erőltetett menet az egész...
2012. aug. 21. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Juj, de könnyen osztogatjuk a tanácsokat.

A bizalomért meg kell dolgozni, ha valaki ilyeneket tesz,mint ahogy a kérdező leírja a szemét kell eső sorban kikaparni, és nem a szenvedő alanyt oktatni, hogy ne legyen féltékeny.

Valaki vagy tud normálisan viselkedni, és a Te normáidat elfogadván alkalmazkodni Hozzád, vagy menjen és mást tegyen tönkre és ne Téged!

2012. aug. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!