Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről ha ezt tenném?

Figyelt kérdés
A barátommal eléggé unalmas lett a kapcsolatunk egy ideje és én próbáltam változtatni de nem sok sikerrel, most kb 3 hete látom rajta hogy kezd megváltozni jó irányba ,de közben meg van egy másik srác akivel szeretnék lefeküdni de még nem akarok vele szakítani ,ha megcsalom és nem tudja meg szemétség? voltak már előtte is pasijaim de a mostanival komolyabb volt de lehet nem is tudok hosszútávon együtt lenni senkivel :S
2012. aug. 21. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Akinek a fejében ilyesmi fordul meg abban a kontextusban, hogy "szemétség-e" azt azért belelőném a Dunába...
2012. aug. 21. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
te lenéznivaló csaj! szakíts a pároddal, ha mással akarsz d*gni! nem egyértelmű? vagy ne csináld.... bár ha ilyenekre gondolsz....akkor szakíts vele!
2012. aug. 21. 17:41
 3/10 Fülünyúl ***** válasza:
81%

Minden megcsalás a másik érzéseinek sárba tiprása, és megalázása. Ő szeret, elvileg te is, de mással kefélnél? Hogy is van ez? Ha annyira meguntad, akkor szakíts vele, mielőtt más farkába ülnél bele, ez így fair.

A lényeg, ami soraidból kiderül, hogy egyikbe sem vagy szerelmes, különben eszedbe sem jutnának ilyen dilemmák, hogy kivel maradj és kivel kefélj. Azt javaslom felejtsd el mindkettőt és várj egy olyanra akit szeretni is fogsz. De ha felszínes módon csak a szexre hajtasz, akkor meg tökmindegy kinek a farkán ugrálsz...

2012. aug. 21. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
A megcsalás bunkóság! Ha ennyire le akarsz mással feküdni, akkor hagyd el a mostani barátodat! Ilyen egyszerű. És akkor nem kell azon gondolkoznod, hogy megcsaltad-e. A megcsalás gerinctelen dolog. És ne feledd. Örökké semmi sem marad titokban! A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!
2012. aug. 21. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
ribiriadó..
2012. aug. 21. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha megtennéd akkor már nem szereted a párodat!

Ne verd át se őt se magadat!

Hagyd el!

2012. aug. 21. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Jobban jár a srác, ha elhagyod! Szemét vagy és önző... (Bocs, ha túl nyers voltam.)
2012. aug. 21. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Már hogy a manóba ne lenne szemétség?

Hol szocializálódtál te? A Tatooine-on?

Ha nem tudsz hosszú távon együtt lenni senkivel, akkor keress olyat, aki benne van nyitott kapcsolatban vagy nem tervez hosszú kapcsolatot, csak jól akarja magát érezni. De ne verd át azt a szegény srácot, aki még változni is hajlandó miattad...

24/N

2012. aug. 21. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Te agyon iskolázott. Ha annyira akarsz dugni azzal a sráccal akkor szakítsál a mostanival. De ez,hogy "szemétség?". Huuu ez nagyon hülye kérdés volt. Am meg ha nem tudsz hosszútávon együtt lenni valakivel akkor a továbbiakban ne is legyen senkid.
2012. aug. 21. 20:16
 10/10 anonim válasza:
Engem is megcsalt a barátnőm, de nem nyúltam hozzá egy ujjal sem, pedig legszívesebben átépítettem volna az arcszerkezetét... De ha ennyire hülye vagy és ribanc, akkor te is ezt érdemelnéd, csak sajnos a férfiak többsége még álmában sem ütne meg egy nőt... Pedig néha rátok férne, utána már gondolkodnátok, hogy mentek-e úgy, mint egy b*szatlan kutya...
2012. aug. 30. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!