Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Írjatok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Írjatok! (lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy kapcsolat jól működik akkor egyik félnek sem szabadna ugy vonzódni egy haramdik személyhez...igaz?
2012. aug. 21. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
igaz
2012. aug. 21. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlen. én is jàrtam ugy, hogy Pàrom kollegàjàn legeltettem a szemem, de aztàn pàromat làtva ràjöttem, amire mindig:nem csoda, hogy öt vàlasztottam:D Persze a vonzodàs relativ, nem mindegy, meddig fajul, ha màr flört, petting, ott baj van, de egy egyszerü `hü, de jol néz ki!`még nem a vilàg vége:D
2012. aug. 21. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
valami csak hiányzik a kapcsolatodból vagy már nem szereted a másikat úgy hogy képes vagy beleszeretni másba
2012. aug. 21. 13:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy flörtről, hosszan tatró beszélgetésekről és arról van szó, hogy nagyon jól elvannak egymással..
2012. aug. 21. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
az màr nem fér bele. Nälam legalàbbis nem. Beszélgetni oké, de a flört, nàlam tiltott dolog
2012. aug. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!