Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, aki nagyon tetszett nekem és én is neki. Valami viszont történt, mert most még köszönni sem nagyon akar nekem. Nem szól hozzám, ok nélkül (vagyis én nem tudom az okot) fúj rám. Ezen felül barátnőmmel járt, szakított vele,de vele még mindig beszél velem meg nem. Most komolyan, mi baja van?
2009. júl. 23. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

hát így sok segítséget nem tudunk sajnos neked adni! mindenképpen beszélned kéne vele, elmondani neki h neked is tetszik és nem tudod h miért lett ilyen! Ha te is tetszel neki akkor biztos elmondja h min rágott be!

Remélem segítettem!

2009. júl. 23. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, nem ártana a barátnőddel is beszélni erről, hátha tud valamit..
2009. júl. 23. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A két előző válaszoló véleményét osztom, szerintem hármasban üljetek le megbeszélni ezt! Viszont ha a srác köszönni se hajlandó, akkor szerintem nem érdemes próbálkoznod nála, mert elég bunkó, ha mindezt ok nélkül csinálja, vagy legalábbis nem mondja meg, mi baja van veled.
2009. júl. 23. 23:18
 4/4 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom:Lehet hogy a fiú betoji és azért probál téged kerülni és is ilyen voltam és valahogy sikerült a barátnőmnek rávenni hogy meszéljük meg.Azóta minden szép és jó együtt vagyunk. Tehát támugatom a többieket és szerintem is elöször faggasd ki barátnőd hátha tud valami olyant ami éppen elönyödre válhat és utána beszélj a fiúval. Sok Sikert !!! 16/F
2009. júl. 23. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!