Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiírnám a táskeresőbe, hogy van lakásom, autóm, jó állásom sőt mellékállásom, akkor több lány írna rám?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 08:53
11/14 anonim válasza:
Hidd el, hogy ez fordítva is igaz. Amint megtudják, hogy van lakásom, a pasik egyből azt hiszik, hogy én vagyok a kiút a mamahotelből (természetesen elvárnák, hogy olyan szinten szolgáljam őket ki, mint anyuci). Amint megtudják, hogy kocsim is van, azt hiszik, hogy azt majd Ők fogják használni, hiszen Ők a férfiak. Engem meg majd elvisznek a melóhelyre, ha épp kedvük van.
És végül amint megtudják, hogy jó állásom van, azt hiszik, hogy akkor majd Én eltartom őket, amíg Ők hónapokig csak lébecolnak "munkakeresés" ürügyén.
Ha hiszed, ha nem, rengeteg ilyen "férfi" van...
12/14 anonim válasza:
11. Soha el nem tudná képzelni, hogy eltartsanak, meg a tulajdonomba vegyem azt, ami nem az enyém. Lehet sok ilyen van, hál isten nem tartozom közéjük. Számomra ez nonszensz, de elhiszem.
13/14 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha valakinek ez fontos? Ugyanmár lányok ne álszenteskedjünk és jöjjünk ilyen dumával , hogy nem ez a lényeg... Mindenkinek imponáló ha egy férfi biztos anyagi háttérrel rendelkezik, van munkája, megdolgozik a pénzért, nem ingyenélő és esetleg ha már családról van szó akkor nem kell éhezni, vagy adósságba verni magukat.. Attól még nem kell a nőnek se eltartatni magát, ő is dolgozhat ugyanúgy.. De ha olyan lenne a személyisége akkor nem tudnék beleszeretni, lehet akármennyi pénze! A kihasználásról meg annyit, hogy csak azt lehet aki hagyja magát...
14/14 A kérdező kommentje:
Az esetleges félreértések elkerülése érdekében, szeretném jelezni, hogy férfi vagyok.
2012. aug. 21. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!