Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom a féltékenységre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom a féltékenységre vagy nincs? Kérdés lent.

Figyelt kérdés

A barátom lassan egy éve járt egy csajjal,de csak 1hétig.

Most viszont mondtam neki,hogy egyik hawerommal lehet van köztük vmi.

Erre még 2órával később is megkérdezte,hogy most akkor ők összejöttek.

Előtte pedig mondta hogy tudja hogy elég jól elvannak.

Kérdezte,hogy engem nem érdekelne-e,ha a voltommal lenne (legalábbis gondolom rá értette) én mondtam hogy nem,erre ő azt mondta, "az te vagy,én meg kíváncsi voltam"

Általában emiatt a csaj miatt szoktak lenni viták.

Nagyon féltékeny tudok lenni rá,pedig már nem beszélnek.

Letörölte msnről is és a jelszavát is megadta,hogy nézzem meg. És azt is tudom,hogy szeret.

Pár órával ezelőtt írtam neki msnen,hogy lehet alaptalanul cirkuszolok,de zavar,hogy szó van erről a csajról,akit amúgy ismerek is. és írtam,hogyha ez így megy tovább,akkor nem biztos,hogy folytatni is tudom...

De nem válaszolt rá semmit.és még mindig fent van.

És fel sem hívott azóta.

Mit csináljak?

Lassan 5hónapja vagyunk együtt,és tudom,hogy szeret!

2009. júl. 23. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy szeret,akkor ne legyél féltékeny:) Az minden kapcsolatot meg tud ölni. Föleg ha már 5 hónapja veled van..az már azért kezd alakulni. Gondolj bele az 5 hónap alatt mennyi emlék fűzi hozzád,és az 1 hét alatt mennyi emlék fűzheti a másik lányhoz.1 hét..nagyon kevés! Veled van,téged szeret..nem kell aggódni!:)Ne mondj neki semmit a csajról,ne hozakodj elö vele..és hidd el nem lesznek balhék. Mert ugye azt mondtad hogy így nem biztos hogy tudod folytatni. Biztos rosszulesett neki ez a mondat,azért nem reagált. Sok sikert!:)
2009. júl. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!