Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Uhh most mit tegyek? Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uhh most mit tegyek? Össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

Bátyám haverja már a kezdetektől fogva rám van kattanva,

amúgy elég ronda gyerek, már az elején eldöntöttem,

hogy nem akarok tőle semmit és nem kéne soha!

Viszont eddig normális volt velem énis kedvesen viselkedtem vele, meg amelett azért oltogatjuk is egymást rendesen. Mindegy lényeg a lényeg, hogy azóta egy csomót hülyültünk, elmentünk egyik haverjához, ahol egy ágyba aludtunk meg minden (semmi nem történt) tök sokat nevettünk együtt, meg szoktunk most is, de eddig elég visszahúzódó volt ahhoz képest, hogy bejövök neki.

Viszont azóta elkezdett rámenősebb lenni, bókolgatni,

hív ide-oda, meg mindig velem lenne, és én már nem is látom olyan csúnyának, sőt! Szabályosan már kezdek hozzá

vonzódni testileg és mintha éreznék is iránta valamit!

Bátyámmal látszólag jóba vagyunk, de igazából nem nagyon

bírjuk egymást és pont ezért nem akarom, hogy a leges legjobb haverjával jöjjek össze!!! Viszont szívem szerint meg megpróbálnám vele, de így, hogy tudom, hogy bátyám

haverja így nehéz lenne, főleg hogy ők kibeszélik egymásnak a nőügyeiket, így bátyám megtudhatna érdekes dolgokat, ráadásul én még szűz is vagyok, a csávó már nem!

Bátyám meg úgy tudja h én már nem vagyok az (nem tudom honnan vette, de azt hiszi,h már nem vagyok, és nem mondtam rá semmit).

A csávó is azt hiszi nem vagyok már az, pedig én nem beszéltem erről senkinek semmit, ők mégis automatikusan

azt gondolják, hogy már túl vagyok rajta!

És akkor itt van még az is, hogy nemrég szakított az előző csajával (szerintem még szereti), az a csaj meg tök nagy rib@nc volt, drogos is, bátyám is az, meg a csávó is (bátyám haverja). Én meg ugye nem, és néha meg tök égő, mert ugye ők lenéznek emiatt, de ha bátyám megtudná h kipróbálom sztem kinyírna (nem mintha sok köze lenne hozzá)...

Anyuék sem bírják ez miatt a bátyám alig engednek el vele,

ha meg kiderülne hogy összejövök egy drogos haverjával még inkább nem örülnének!!!

Ígyis össze vagyok anyuval veszve, hogy átjárogatok hozzá!

Most nem tudom, hogy döntsek, mindezek a dolgok mellett,

hagyjam, hogy történjenek a dolgok maguktól és vágjak bele

vagy húzzam ki magam, álljak oda és mondjak nemet??

Mindig attól félek, hogy lesmárol vagy ilyesmi és nem fogom tudni, hogy mit csináljak hirtelen! (Mert sokszor már közel jártunk hozzá)

Légyszi adjatok tanácsokat!! :D

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett!! :))

Ez még így is csak a lényeg van még sok dolog ami közrejátszik!!! :S

15,5/L

2012. aug. 21. 00:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
úristenn xd kár volt kiírni ezt a kérdést na mindegy lesz ahogy lesz :(
2012. aug. 21. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha zűrt akarsz, és problémákat, akkor vágj bele. Ha pedig normális kapcsolatot, akkor utasítsd el. Egy 15 éves lány túlságosan befolyásolható (én is ilyen voltam), ezért igenis foglalkozz és érdekeljen az, hogy drogozik. Nagyon jó példa, hogy a sógornőm élettársa is drogozik és a születendő gyereke kedvéért se tud lemondani róla. Akkor gondolod el, hogy téged milyen bajba sodorhat még. Az hogy nem látod csúnyának, mert már ne csak a külső alapján ítéled meg. Azzal nincs gond, hogy haverkodsz vele, de kapcsolatként nem működhet. Oda voltam a bátyám legjobb haverjáért, és nem is voltam neki közömbös, mert eléggé jól elvoltunk, csak bátyám miatt nem jöttünk össze, és most így évekkel később, már helyes döntésnek tartom, mert rengeteg fájdalomtól és gondtól kíméltem meg magam.
2012. aug. 21. 00:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Te nevezed magad érettnek? Úristen...
2012. aug. 21. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Az nem érdekel téged hogy drogos, akkor ha kapcsolatban lennétek elfogadnád hogy drogozik. Vagy csak szexre kellene neked? Minden tanácsra azt írod hogy lőjük ki, akkor ezek szerint te azt akarod hallani mindenkitől hogy jöjjetek össze. De akkor minek kérdezel? Mostmár én is azt mondom hogy tedd szét neki, úgyis ezt akarod hallani. :D De attól nem félsz hogy ha nagyobb leszel nem fogsz kelleni senkinek mert elterjed rólad ahol laksz hogy 15 évesen a drogosok "szeretgettek" téged?
2012. aug. 21. 10:23
 15/18 A kérdező kommentje:

igazából ez elég kemény környék ő még nem számít drogosnak, viszont hozzám képest az.. és nem! nem szexelni akarok vele,

csak azt akarom, h végre valaki szeressen és énis szeressem!

Miért ilyen nagy ügy ez???

2012. aug. 22. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Amiket írtál abból nem igazán ez jött le. Mert ha tényleg ez lenne a lényeg, akkor nem itt faggatóznál, hanem vele beszélnéd ezt meg. De látszik, hogy nem érted a hozzászólásokat, nem is csoda, hisz még gyerek vagy. Az nem baj, ha szeretetre vágysz, de nem értem miért egy olyan emberrel akarsz kikezdeni, aki még ha nem is "kemény drogos", de akkor is az. Tök mindegy, hogy mennyire keményen csinálja. De ha neked ennyire ez kell, akkor menj és legyél vele. Ha majd bajba kerülsz, akkor majd megtanulod, hogy mindennek ára van.
2012. aug. 23. 09:24
 17/18 A kérdező kommentje:
hát mert benne látom azt, aki nekem kell, és pont ezért nem érdekel, hogy néz ki, mert belsőleg engem ő fogott meg :SS
2012. aug. 23. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

1. "Nem érdekel hogy néz ki"- A drogozás mióta külső tulajdonság?

2. Ha ennyire nem lehet téged lebeszélni róla akkor miért kérdezel, ha nem érdekel a véleményünk és eldöntötted magadban a választ?

2012. aug. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!