Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uhh most mit tegyek? Össze vagyok zavarodva!
Bátyám haverja már a kezdetektől fogva rám van kattanva,
amúgy elég ronda gyerek, már az elején eldöntöttem,
hogy nem akarok tőle semmit és nem kéne soha!
Viszont eddig normális volt velem énis kedvesen viselkedtem vele, meg amelett azért oltogatjuk is egymást rendesen. Mindegy lényeg a lényeg, hogy azóta egy csomót hülyültünk, elmentünk egyik haverjához, ahol egy ágyba aludtunk meg minden (semmi nem történt) tök sokat nevettünk együtt, meg szoktunk most is, de eddig elég visszahúzódó volt ahhoz képest, hogy bejövök neki.
Viszont azóta elkezdett rámenősebb lenni, bókolgatni,
hív ide-oda, meg mindig velem lenne, és én már nem is látom olyan csúnyának, sőt! Szabályosan már kezdek hozzá
vonzódni testileg és mintha éreznék is iránta valamit!
Bátyámmal látszólag jóba vagyunk, de igazából nem nagyon
bírjuk egymást és pont ezért nem akarom, hogy a leges legjobb haverjával jöjjek össze!!! Viszont szívem szerint meg megpróbálnám vele, de így, hogy tudom, hogy bátyám
haverja így nehéz lenne, főleg hogy ők kibeszélik egymásnak a nőügyeiket, így bátyám megtudhatna érdekes dolgokat, ráadásul én még szűz is vagyok, a csávó már nem!
Bátyám meg úgy tudja h én már nem vagyok az (nem tudom honnan vette, de azt hiszi,h már nem vagyok, és nem mondtam rá semmit).
A csávó is azt hiszi nem vagyok már az, pedig én nem beszéltem erről senkinek semmit, ők mégis automatikusan
azt gondolják, hogy már túl vagyok rajta!
És akkor itt van még az is, hogy nemrég szakított az előző csajával (szerintem még szereti), az a csaj meg tök nagy rib@nc volt, drogos is, bátyám is az, meg a csávó is (bátyám haverja). Én meg ugye nem, és néha meg tök égő, mert ugye ők lenéznek emiatt, de ha bátyám megtudná h kipróbálom sztem kinyírna (nem mintha sok köze lenne hozzá)...
Anyuék sem bírják ez miatt a bátyám alig engednek el vele,
ha meg kiderülne hogy összejövök egy drogos haverjával még inkább nem örülnének!!!
Ígyis össze vagyok anyuval veszve, hogy átjárogatok hozzá!
Most nem tudom, hogy döntsek, mindezek a dolgok mellett,
hagyjam, hogy történjenek a dolgok maguktól és vágjak bele
vagy húzzam ki magam, álljak oda és mondjak nemet??
Mindig attól félek, hogy lesmárol vagy ilyesmi és nem fogom tudni, hogy mit csináljak hirtelen! (Mert sokszor már közel jártunk hozzá)
Légyszi adjatok tanácsokat!! :D
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett!! :))
Ez még így is csak a lényeg van még sok dolog ami közrejátszik!!! :S
15,5/L
igazából ez elég kemény környék ő még nem számít drogosnak, viszont hozzám képest az.. és nem! nem szexelni akarok vele,
csak azt akarom, h végre valaki szeressen és énis szeressem!
Miért ilyen nagy ügy ez???
1. "Nem érdekel hogy néz ki"- A drogozás mióta külső tulajdonság?
2. Ha ennyire nem lehet téged lebeszélni róla akkor miért kérdezel, ha nem érdekel a véleményünk és eldöntötted magadban a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!