Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történt? Teljesen össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Teljesen össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

Tesóm legjobb haverja, G (20), elég jó kapcsolatot ápol velem is. Eleinte nem igazán voltunk jóban, de az elmúlt 1-2 évben egészen jó barátok lettünk, de mostanában teljesen más minden. Hívogat telefonon és keres. Egyszer azzal köszönt el, hogy "Szeretlek!", pedig ez egyáltalán nem volt jellemző rá. Régebben nagyon tetszett, de egyre inkább kiábrándultam belőle, aztán most hirtelen megint odáig voltam érte. Fantáziálgattam arról, hogy milyen jó lenne vele, de nem igazán tudtam elképzelni magam mellett. Elvégre "testvéremmé" fogadtam, mert szinte olyan volt.

A tegnapi nap folyamán eljött és az egész délutánt egymással töltöttük. 3 órán keresztül "verekedtünk" és besötétedett, ebből kifolyólag a szobámban is sötét lett és nem kapcsoltunk lámpát. Több olyan helyzet is volt, amikor azt hittem, hogy megcsókol, de nem tette. Többször is volt olyan, hogy a hátán feküdt és én leszorítottam, amíg rajta ültem és nem tudom, hogy mire véljem azt a púpot a nadrágjában, de inkább nem is folytatom. Aztán elfáradtam és elaludtam a mellkasán. Azt mondta, hogy egy órát biztos aludtam. Ez után megmasszíroztam a hátát. Elment.

Ma reggel, ahogy felkeltem nagyon furcsán éreztem magam. Utálom és nem akarom látni se. Egyszerűen undorodom tőle és még beszélni se akarok vele. Rám írt Facebook-on is, de kb. egy órája írtam neki, hogy pill, mert elküldeni mégsem akartam.

Mi történt velem? Miért érzem ezt? Volt már veletek hasonló?

L/17

2012. jan. 29. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
két mondatban légyszi
2012. jan. 29. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:

NEM VAGY NORMÁLIS!

Bocs, muszáj volt leírnom! Nincs olyan, hogy az egyik nap nyakig love a másikba nyakig róka tőle. Vagy az egyik vagy a másik.

Szerintem nem vagy 100-as, de mindegy.

Ha nem szereted, egyszerűen írd meg neki, hogy a tesódként bírod...

Ha mégis szereted, akkor terhes vagy, attól volt ez az érzelmi hullám...

2012. jan. 29. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Érzelmi kisülés...

Olyasmi történhetett veled, mint orgazmus után a nőknél & pasiknál van: utána hirtelen egy kicsit úgy érzed, mintha igazából nem is lenne szükséged a párodra, megkaptál tőle mindent, nem tud már számodra mit nyújtani... aztán persze ez az érzés az orgazmus emlékének fakulásával teljesen elmúlik pár perc / 1-2 óra alatt...

Szerintem nálad is ilyesmi lehetett, csak orgazmus nélkül: volt benned iránta egy hatalmas érzelmi töltet, ezt most, hogy kettesben voltatok nagyjából kiadtad magadból (masszírozás, intim pillanatok, stb), plusz csalódott vagy mert ő nem közeledett, és így kezeled magadban az egészet legbelül...

Persze ez csak egy variáció...

23/F

2012. jan. 29. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Az lehet a gond hogy testvérként szereted,és ezért érzed most magad kellemetlenül szerintem,mert ilyet a testvérek nem csinálnak!
2012. jan. 29. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Aki nem akarja elolvasni annak a lényeg:

"Rám írt Facebook-on is"

2012. jan. 29. 00:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló! Az, hogy rámírt egyszer Facebook-on az egy dolog és nagyon nem a lényeg. Van, hogy napi szinten találkozunk és sokat járunk szórakozni is együtt. Sokat beszélgetünk ÉLŐBEN is. Nyaralni is voltunk együtt, legalább kétszer, szóval a lényeg nem a Facebook...

A többi válaszolónak köszönöm szépen, hogy vette a fáradságot és válaszolt!

2012. jan. 29. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóval az lett a vége, hogy még egy párszor kerülgettük egymást, mint macska a forrókását és egy kellően ittas estén dugtunk. Utána "jártunk" egy hétig, de amikor eljött hozzám, akkor be se akartam engedni. Megbeszéltük, hogy tesók vagyunk és ez így nem megy nekem. Azóta nem beszéltünk.
2016. jan. 30. 02:37
 8/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Fantasztikus életed lehet!

Gondolkoztál, hogy a Barátok köztben csinálj karriert? Szerintem sok benned a potenciál!

2016. jan. 30. 02:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Te halál komolyan egy 5 évvel ezelőtti kérdésre válaszolsz, aminek valószínűleg semmi köze a mosthoz? Ennyire unatkozol?
2017. febr. 13. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!