Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal lenne hozzám? Ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lenne hozzám? Ha a lány idősebb mások szerint "gáz"?

Figyelt kérdés

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi hogy szerintetek ha egy 16 éves lány egy nála 2 évvel fiatalabb fiúval jár az gáz? :) esetleg mennyi esélye van a kapcsolatnak? (hosszútávon.)

köszönöm előre is a válaszokat! :)

16/L

2009. júl. 23. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem akartam bunkó lenni, de mivel voltam 14 éves, ezért tudom, hogy ezekben az években ölni tudnának egy női mellért :D.
2009. júl. 23. 22:52
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat :D végülis ő sem az az éretlen pasi és nehogy azt higyje bárki is, hogy egy "ovódás szinten lévő" gyerekről van szó. érett gondolkodása van. :) többnek néz ki a koránál...
2009. júl. 23. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Hmmm... Hasonló helyzetben vagyok én is. Nagyon tetszik egy 14 éves fiú, akinek eddig csak idősebb bnői voltak... Már egy 20 évessel is járt. Nagyon sok lány bukik rá, de ő azt mondja engem szeretem.

Sztem nem gáz ha jársz vele. Nekem volt 2 komoly 18 éves barátom és ők már túl komolyan voltak :\

Ne hallgass másokra! csak arra amit te érzel. Ha tényleg elég éretten gondolkozik akkor próbáld ki! ha nem jön össze azt mondod neki h bocsi de ez nem megy... =)

2009. júl. 23. 23:36
 14/18 anonim ***** válasza:
olyan h érett gondolkodás az 18tól kezdődik
2009. júl. 24. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Hiába való az egész!
2009. júl. 24. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
13:25: Én úgy értettem h a korához képest éretten gondolkozik, nem egyből arra céloztam, hogy kész családot alapítani, és házasodni.... -.-"
2009. júl. 24. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Gáz!
2009. júl. 24. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
17 évesen egy 14 évessel jártam, és nem bántam meg bár a suliban nem kicsi visszhangja volt. :D Szerencsére ő többnek néz ki a koránál, jóval magasabb is nálam, én meg fiatalabbnak is nézek ki. Igaz már vége de mondom tényleg nem bántam meg!:)
2010. dec. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!