Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal lenne hozzám? Ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lenne hozzám? Ha a lány idősebb mások szerint "gáz"?

Figyelt kérdés

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi hogy szerintetek ha egy 16 éves lány egy nála 2 évvel fiatalabb fiúval jár az gáz? :) esetleg mennyi esélye van a kapcsolatnak? (hosszútávon.)

köszönöm előre is a válaszokat! :)

16/L

2009. júl. 23. 21:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Fiatal még hozzád!Esetleg ha ő is 16 lenne akkor már azt mondom h mehet
2009. júl. 23. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem "gáz".Egyáltalán nem.2év nem a világ.De persze lesznek mindig akik azt mondják az,de te magadra hallgass.Ha tetszik,akkor meg mindegy mit mondanak mások.:)

egy kapcsolat pedig nem a kortól függ,hogy milyen tartós lesz.Sok sikert.Én drukkolok.

2009. júl. 23. 21:56
 3/18 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak semmi ertelme, nem lesz hosszutavu..Mas lenne ha te lennel 23 o meg 21...ez csak pelda...de azert szerethetitek egymast
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm. nagyon kedves vagy :)
 5/18 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom,hogy a lányhoz kicsivel idősebb fiú való.Később érnek a fiúk és ilyen korban még nagyon sokat számít az az 1-2 év mind gondolkodásban,mind érdeklődésben vagy bármi másban.
 6/18 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak is köszönöm.
2009. júl. 23. 21:57
 7/18 anonim ***** válasza:

Két év nem gáz!

De a ti korotokban eléggé!

Bocs!

2009. júl. 23. 21:59
 8/18 A kérdező kommentje:
akkor már azt is megkérdezném ha gáz, akkor szerintetek miért az? :)
2009. júl. 23. 22:04
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, nekem is a kicsit fiatalabb fiúk jönnek be, a legutóbbi barátom msfél évvel fiatalabb volt nálam, de szerintem 2 év is simán belefér. Attól függ, mennyire vagytok érettek.
2009. júl. 23. 22:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Nos, ha én lennék a srác tuti örülnék neki, mert í]y legalább lenne egy kifejlett barátnőm akinek fogdoshatnám a melleit. De amúgy gáz. Mert ilyen korban a 2 év még sok, főleg visszafelé. Gondolj már be, milyen égő, ha lejársz az általánosba a pasidért :D.
2009. júl. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!