Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexi női szemmel nézve, kockahasú, szálkás, cicafiú, aki reggel 2 órán át vasalja, zselézi a haját?
mert ez jön a mediabol
azt hiszik, ez tetszik a nöknek
Ha "15-" korosztaly, akkor azert is, mert mar az apukaja is az volt, es onnan vette le a peldat, neki ez a tökeletes ferfi.
Valoban ez tetszik a nöknek?
Es kedves nök: valoban a szörtelenitett, tühegyessarku cipöben jaro, tühegyes körmü nö tetszik a ferfiaknak? Csak mert a nagypapamnak szerintem meg nem voltak ilyen elvarasai. Meg apu is kiakadt, hogy minek ilyenekre penzt kidobni. 15 evesen meg en is tetszettem fiuknak, miniszoknyaban szörtelenites nelkül, mig ma mar egy 12 eves lanynak is "muszaj" szörteleniteni, ahogy nekem is 40 evesen. Erre megy a vilag, miert hagyjuk, miert igy csinaljuk???
Ki hatarozta azt meg, hogy a szörtelenitett, agyonparfümözött, betegedesig csontsovany, egeszsegtelenül magas sarku cipös, agyonkozmetikazott arcu, netan agyonpasztikazott nö a szep, hegyes mükörmökkel?
Miért baj az, ha valaki kockahasú és szálkás? :D Sportolok, és ez ezzel jár, sajnálom, nem tehetek róla. De ha választanom kellene, inkább ilyen lennék, mint "mackós".
Miért baj az ha valaki nem átlag ruhákba jár? Persze, a fehér meg zöld répagatya az ratyi, de ha valaki például megkeresi suli mellett rá a pénzt, akkor miért ne vegyen magának jobban kinéző, az ő saját egyéni ízlésének megfelelő ruhákat? Ha valakinek nem tetszik az átlagos ruha, miért kéne hordania?
Tegyük fel, hogy valakinek nagyon rosszul áll a rövid haj, viszont megnövesztve meg ronda, igénytelen hatású, mert természetesen hülyén hullámosodik? Igen, én vagyok a példa. Én minden másnap reggel átmegyek rajta gyorsan a vasalóval körülbelül 3 perc alatt, hogy ne nézzek ki rondán. Aztán kajálok és rohanok a buszhoz. Ez miért gond?
Nem kéne mindenkit akin kevesebb a zsír, nem kínai ruhákban jár, és tennie kell valamit a normális megjelenésért (mert alapból szarul néz ki) egy kalap alá venni, és lehomokosozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!