Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexi női szemmel nézve, kockahasú, szálkás, cicafiú, aki reggel 2 órán át vasalja, zselézi a haját?
Nem tudom, nekem ezek a cicafiúk nem jönnek be. A pasi legyen pasi, és ne kelljen már a gönceire irigykednem, na meg ne nyúlja le a körömlakkomat...
24/n
mondom, hogy homik, de nem értik, nekem is inkább az általad felvázolt fazon jön be, persze ne legyen egy dagadt disznó legyen olyan, mint egy maci, és persze hosszabb haj valahogy a mániám nekem is
magyarul nem szexi én az ilyeneket kapásból le hokosozom
16/L
Én ismerek műkörmös lányt is és szoktam ezen gondolkodni. De ahogy itt is írták azt hiszem megnyugodhatsz, mert pl ő is azt mondta hogy neki ez nem jön be. Vagy ha látott ilyen fiút nem az volt a reakciója hogy "aaaa, ez a fiú gyönyörű".
Valakinek biztos bejön, dee nem kell aggódni. Egyébként is hány lenyírt hajú csávó sétál az utcán a barátnőjével, na hát kb.
Nem lehet, hogy csak ök gondoljak ezt magukrol? :) A lanyok meg helyeselnek, elhitetik velük, mert amugy a pasi tetszik neki... es ha ettöl erzi jol magat, akkor ugy csinalok, mintha ezt jonak latnam? :)
Volt egy "haverom" (amennyiben van nö-ffi baratsag), aki szolariumba jart, szörtelenitett, es minden fent leirt is illett ra. Nekem azert volt nagyon szimpi, mert a vilagrol alkotott nezetei, embersege nagyon közel allt hozzam, vele (sok) mindent meg tudtam beszelni, amit senki massal akkoriban. Mint ferfi, is szoba jöhetett volna - "dekoracio" nelkül. Igy viszont, semmi önbizalmam sem volt mellette, hiszen se szoliba, se konditerembe sem jartam a tanulas+munka mellett. Megdicsertem sokszor (csak markas cuccai voltak pl - nekem a kinais...), hogy erezze jol magat, de azt is mondtam neki, hogy nekem ennel egyszerübb ferfi kell. Erre meg akarta magyarazni, h ö micsoda igenytelen. :) De nem ezt lattam, barmit is mondott. Kicsit sajnalom, mert emberileg egy hullamhosszon voltunk szerintem.
én vok a négyes, mint már mondtam én a szemükbe mondom meg hogy homik, de nőiesebben öltözködnek, mint én
baha meg hát én nem foglalkozok annyit a hajammal, mint egy ilyen
hetes válaszoló, ez alapján te nem tartozol a cicafiú kategóriába tehát nem vagy le bu.zizva
megnyugodhatsz :)
A kockahas SEXI.
A zselés haj SEXI.
Adam Lambert Sexi_mégha b.zi is.
A nadrág divat kellék.ha vki menő az vonzó
mert népszerű, uralkodó.
Éppugy müködik mintahogy a pasik az anorexiás plázapitsá.ra buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!