Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem rátaláltam a lelkitársamra, ez belefér egy kapcsolatba, vagy inkább hanyagoljam?
4 éve kapcsolatban élek a barátommal, de nem rég találkoztam egy sráccal, aki úgy érzem, hogy a lelki társam, vagy nem is tudom, hogy mi erre a jó szó, de pont olyan, mint én, mellette teljesen önmagam merek lenni és bármiről tudok vele beszélni.
Nem vagyok belé szerelmes, nm is tetszik meg tényleg semmit nem akarok tőle, bármilyen hihetetlenül is hangzik, de úgy érzem, hogy kötődök hozzá.
Most mi legyen? Inkább mondjak le a társaságáról, ugye?
Szerintetek ez belefér?
Többre tartom a külsőt? Hát ezt még sose mondták nekem. :)
A barátom például kifejezetten kövér, igazából 1-2 centivel magasabb is vagyok nála szóval nekem aztán ne jöjjön azzal senki, hogy az izmos magas srácokra bukom.
De mégis ő a legvonzóbb férfi a világon, mivel olyan szemei vannak, hogy áááhh... :) leírhatatlan!
Ja, hogy az egyikben ezt szereted, a másikban meg azt?!
Van úgy az ember, hogy egyben nem találja meg mindazt, ami számára fontos. Az egyiket 4éve, a másikat jóval kevesebb ideje ismered, szal nincs is még elég infód az összehasonlításhoz. Most szimpatikusnak tűnhet ahogy megértenek, de sztem ez a plátói állapot nem tarthat örökké, mert ahol így egy hullámhosszon van két ember, ott felfejlődik a dolog. Sztem gondold végig, hogy melyikre van leginkább szükséged (szép szemek vs. megértő lelkitárs), mert a kettő együtt úgysem mehet végül. Bár vannak ügyes emberek, akiknek ez is sikerül... ;-)
Én személy szerit nem örülnék neki, ha a csajom rajtam kívül mással dugná össze a fejét (kivéve talán a barinője), mert ez bizalomvesztéshez vezetne nálam.
Azért ez így eléggé sarkított, hogy szép szemek vs megértő lelkitárs.
A barátomban egyáltalán nem a külseje az első, és nagyon megértő, tényleg, szóval nála tökéletesebb társat nem is kívánhatnék.
Viszont akkor is vannak dolgok, amiket én szeretek meg engem foglalkoztat, őt meg nem, és most van valaki, akit szintén. De ennyi.
Viszont ezekből a válaszokból egyértelmű, hogy ez nem jó ötlet, hogy vele barátkozzak, szóval igazából választ kaptam a kérdésemre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!