Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy két pasit szeretek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy két pasit szeretek? Mit tegyek? Kit válasszak?

Figyelt kérdés
Én 19 vagyok a mostani párom 25.Most leszünk fél évesek.Ő az első komoly fiú az életemben. Minden jól megy a kapcsolatunkban de rengeteget vagyok féltékeny a volt barátnőjére mivel neki ő a legjobb barátja.Volt már ebből nézet eltérés.Közölte hogy neki a volt barátnője a legjobb barátja és ez így is marad.Nem érdekli hogy engem zavar.Valahogy nem tudom magam ezen túltenni.A másik srácot ma ismertem meg.Nagyon kedves, vicces, aranyos jó vele flörtölni.Mindennap találkozunk.Mégis azt mondtam neki hogy nincsen barátom.Miért?Hiányzik valami a kapcsolatunkból?Vagy csak a kíváncsiság hajtana?DE nem szeretném megcsalni.Jajjj mi legyen?Nagyon összevagyok zavarodva.Segítsetek!
2009. júl. 23. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Nekem is kettő van + még a bnőm is, de mindig mondom nekik, hogy nekem nagy a szívem, és elférnek benne. Próbáld meg ...
2009. júl. 23. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
válaszd az ÚJat!!!
2009. júl. 23. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:

először is adj időt az új pasinak, előbb ismerd meg, van időtök

a barátod elég bunkó, ha nem érti, hogy neked rossz, ha az exszel barátkozik, ezt mondd el neki nyugodtan (de nem kiabálj, ne mártírkodj, próbáld meg titkolni, hogy féltékeny vagy), ha ezt nem fogja fel, lehet, hogy vissza kéne menni hozzá, neked pedig egy olyan srácot találni, aki megbecsül

31/L

2009. júl. 23. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.A páromnak mondtam már hogy nagyon zavar hogy az exbarátnőjével barátkozik.Erre azt mondta hogy ő nem fog választani kettőnk közül.Azt mondta hogy vagy így elfogadom hogy neki az exe a legjobb barátja vagy szakítsunk.Tudjátok mennyire fájt ez a mondat?Nagyon!
2009. júl. 23. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez azért elég bunkó dolog volt tőle..hogy nem veszi figyelembe,ami téged zavar.. Én elővenném a női taktikám,és összebarátköznék valamelyik exemmel:) Biztos,hogy nem tetszene neki és átérezné a helyzetedet.
2009. júl. 24. 00:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek elhatároztam hogy ma szakítok vele,de egyszerűen nem bírtam megtenni.Mikor átölelt és sírtunk mindketten akkor rájöttem hogy nekem tényleg Ő kell.Nem tudom mi lenne velem nélküle.Nagyon Szeretem!És tudom hogy Ő is engem.Remélem minden jóra fordul köztünk!
2009. júl. 24. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!