Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim és a barátnőm?!

Figyelt kérdés
A barátommal lassan fél éve járunk, és relative jól megvagyunk :) Van egy közös lány ismerősünk, ez a fél év alatt a barátnőm lett. Sokszor mondja,hogy milyen édesek vagyunk a barátommal, mennyire összeillünk, látja a barátomon,hogy szeret. De viszont a barátnőm állandóan írkál a barátomnak, felhívja, ír neki sms-t, Facebook-on minden állapotához beír valamit,ír az üzenőfalára folyton, állandóan velünk van, vagy egy szórakozóhelyen is hívja a barátomat,hogy igyanak. De közben nekem is mondja a barátnőm,hogy menjek el hozzá, stb. A barátom ezeket nekem elmondja, de nem hinném,hogy észreveszi,hogy zavar.. Eddig úgy voltam vele,hogy a barátnőm, nem lenne semmilyen hátsó szándéka meg minden. De most már kezd egy kicsit zavarni,hogy állandóan írkál neki. Nem hinném,hogy akarna tőle bármit is, de akkor is... A barátnőmnek nem merem mondani,hogy vegyen vissza, nem akarom megbántani. Meg akkor gondolom elmondaná a barátomnak,hogy én szóltam ezért, a barátom meg kiakadna,hogy mit kombinálok.. Vélemény? Mit tennétek a helyemben? A válaszokat előre is köszi!
2012. aug. 19. 21:09
 1/10 Nacui ***** válasza:

Mond meg a véleményed a barátodnak! Ennyi.

16/L

2012. aug. 19. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Tisztáznám a helyzetet.
2012. aug. 19. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg a barátodnak, hogy téged ez zavar.
2012. aug. 19. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd utazik a palidra, ennyi. Nem ez az első a történelemben és nem is az utolsó.
2012. aug. 19. 21:22
 5/10 rémuralom ***** válasza:
100%

Szerintem meg egyszerre mondd meg nekik. Akkor mindkettejük reakcióját egyszerre láthatod, nincs lehetőségük időt nyerni, hogy a hátad mögött egyeztessenek, és a barátodnak is úgy kell megnyilvánulnia, hogy a barátnőd is ott van. Ha csak négyszemközt vonod kérdőre, akkor neked azt mondja, hogy "persze, hogy téged szeretlek", fél óra múlva meg a barátnődnek fújja el ugyanezt. Ha a barátnőd is ott van meg te is, akkor nincs mese, valakit választani kell.

És ha nem téged választ, ne próbáld megkeseríteni az életüket, mert attól neked nem lesz jobb. Hagyd őket békében egymással lenni, és a barátságot se próbáld erőltetni egyikkel sem. Szakítsd meg velük a kapcsolatot, és keress más társaságot.

2012. aug. 19. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Kavarni tutira nem kavarnak, mivel a barátnőm a barátom haverjával szokott együtt lenni, tehát nem arról van szó,hogy most melyikünket választja.. :) Csak mégis idegesít,hogy már többet beszél vele, mint én xD
2012. aug. 19. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem a csajok egymással elég szemetek.Ha a szemedbe azt mondja,hogy jaj de jó,össze illetek,valószínű azt gondolja,jó lesz nekem az a pasi.Szerintem ez van,sunyiba a pasidra hajt.
2012. aug. 19. 21:34
 8/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk a barátom meg elég sűrűn szidja,hogy minek reggel hívja, meg ilyenek.. Akkor most szerintetek inkább a barátomnak mondjam,hogy zavar?
2012. aug. 19. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
a barátodnak mond elsőnek
2012. aug. 19. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondd meg a barátodnak, hogy zavar, ez szerintem már nem egészséges szint.

A lánnyal meg legyél nagyon óvatos. Én ismertem olyan lányt, aki velem szemben kedves volt meg barátságos, aztán meg szépen lenyúlta a pasimat... Itt is valami ilyesmire gyanakszom.

2012. aug. 19. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!