Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozom az exszel ő szakított, nem akar semmit. Akkor csak azt akarja látni mennyire össze vagyok törve?
amúgy én írkálok neki mindig, de amúgy simán láttam már a kapcsolatban is, hogy nem szeret. de ő nekem nagyon hiányzik. évekig voltunk együtt. nem bírom még így egyedül, pláne, hogy most közölte velem egy másik srác is, hogy hagyjam békén. totál padlón vagyok. az ex most nagy nehezen megírta, hogy rendben, egy kis időre összefuthatunk, miután megnyugodott hogy valóban nem akarok tőle semmit.
nos tekintve, hogy én ki vagyok borulva, csupán valóban nincs senki akihez fordulhatnék, totál egyedül érzem magam, a bnőim inkább a barátjukkal vannak mindig, stb.
szóval most ő azért találkozik velem, hogy segítsen, hogy végleg le tudjam zárni? vagy csak szórakozni akar azon, hogy nekem fáj? mindez mellett közölte, hogy ne írogassak neki, ő sem akar.
és annyira fáj, a másik sráctól amit kaptam, hogy nem bírom elviselni. persze ezt nem mondom az exnek, akivel szintén nemrég lett vége.
szóval az ex előtt játszam az erős nőt? én csupán azt szeretném, ha végre valaki átölelne és csak annyit mondana, minden rendben lesz. de senki nincs.
mindenesetre annyiban összeszedem magam, hogy bőgni biztosan ne lásson meg.
legszívesebben csak hallgatnám őt és csak hallgatnám és örülnék, hogy hozzám beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!